Povezane vesti

ULUS: Akcija „Nije meni ništa. Vidite kako se smejem“ za kolege bez plate

ULUS: Akcija „Nije meni ništa. Vidite kako se smejem“ za kolege bez plate

Vreme pre 9 sati
Zbog institucionalnog nemara, zaposleni Udruženja likovnih umetnika nekoliko meseci ne primaju platu. Kako bi im pomogli, umetnici organizuju dobrotvornu akciju „Nije meni ništa. Vidite kako se smejem“. „Nije meni ništa. Vidite kako se smejem“ naslov je… »
ULUS u najtežoj krizi, plate kasne mesecima, umetnici organizuju dobrotvornu izložbu i zahtevaju hitnu reakciju Ministarstva…

ULUS u najtežoj krizi, plate kasne mesecima, umetnici organizuju dobrotvornu izložbu i zahtevaju hitnu reakciju Ministarstva…

Nova pre 14 sati
Sa ciljem očuvanja rada najstarijeg umetničkog udruženja u Srbiji, koje se suočava s najvećom krizom otkad postoji, članovi ULUS-a pokreću solidarnu akciju "Nije meni ništa. Vidite kako se smejem". Najveće i najstarije reprezentativno udruženje u kulturi… »
„Nije meni ništa. Vidite kako se smejem“: Umetnici organizuju dobrotvornu izložbu 27. maja za opstanak ULUS-a

„Nije meni ništa. Vidite kako se smejem“: Umetnici organizuju dobrotvornu izložbu 27. maja za opstanak ULUS-a

Danas pre 14 sati
Udruženje likovnih umetnika Srbije (ULUS) organizuje dobrotvornu izložbu „Nije meni ništa. Vidite kako se smejem“, koja će biti otvorena u sredu, 27. maja u 19 časova u Galeriji ULUS u Knez Mihailovoj 37 u Beogradu. Cilj akcije je prikupljanje sredstava… »

Vesti dana »