Povezane vesti

Sanja Marinković iskreno o estetskim korekcijama, priznala da trpi torturu: "Treba raditi na sebi..."

Sanja Marinković iskreno o estetskim korekcijama, priznala da trpi torturu: "Treba raditi na sebi..."

Telegraf pre 17 sati
Poznata voditeljka Sanja Marinković otkrila je svoj stav o estetskim operacijama i radu na sebi, priznavši sa kakvim se sve komentarima okoline suočava kada je u pitanju njen fizički izgled. Iako smatra da svako treba da vodi računa o svom telu i koži… »
"Zlostavljaju me jer nisam uradila usne": Sanja Marinković o estetskim korekcijama, trpi torturu: "Treba raditi na sebi"

"Zlostavljaju me jer nisam uradila usne": Sanja Marinković o estetskim korekcijama, trpi torturu: "Treba raditi na sebi"

Blic pre 17 sati
Kritikuje društvene mreže, posebno Instagram, zbog promocije nerealnih standarda lepote. Smatra da stalni pritisak okoline i izveštačeni trendovi negativno utiču na svest mladih devojaka. Poznata voditeljka Sanja Marinković otkrila je svoj jasan stav o… »
"Zlostavljaju me i vrše pritisak da uradim usta" Sanja Marinković o estetskim korekcijama: Treba raditi na sebi, održavati se…

"Zlostavljaju me i vrše pritisak da uradim usta" Sanja Marinković o estetskim korekcijama: Treba raditi na sebi, održavati se…

Kurir pre 18 sati
Sanja Marinković priznala je svojevremeno kakve stvari joj ljudi pričaju kada je u pitanju njen fizički izgled. Kako je sama rekla, treba voditi računa o svom telu i koži, ali ništa ne treba preterano menjati. Ona otkriva da je na dnevnom nivou… »

Vesti dana »