Povezane vesti

Pevač (36) raskinuo sa devojkom, pa smuvao 5 godina stariju koleginicu i sa njom čeka dete: "Sve sam joj priznao"

Pevač (36) raskinuo sa devojkom, pa smuvao 5 godina stariju koleginicu i sa njom čeka dete: "Sve sam joj priznao"

Blic pre 16 sati
Iva je od Joce starija pet godina i ima dvoje dece iz prethodne veze, ali u domu vlada porodična harmonija. Joca je pre veze sa Ivom prekinuo prethodnu vezu zbog snažnih osećanja prema sadašnjoj supruzi. Nakon što su svoju ljubav krunisali brakom na… »
"Sve sam joj priznao!" Pevač (36) raskinuo sa devojkom, pa smuvao 5 godina stariju koleginicu i sa njom čeka dete

"Sve sam joj priznao!" Pevač (36) raskinuo sa devojkom, pa smuvao 5 godina stariju koleginicu i sa njom čeka dete

Kurir pre 15 sati
Nakon što su svoju ljubav krunisali brakom na intimnom venčanju, estradni par Joca Stefanović (36) i Iva Bojanović sa velikim uzbuđenjem očekuju dolazak svog prvog zajedničkog deteta. Iako je Iva od njega starija pet godina i iz prethodne veze već ima… »
"Zaljubio sam se, ne mogu više" Naš pevač raskinuo sa devojkom, pa smuvao 5 godina stariju koleginicu

"Zaljubio sam se, ne mogu više" Naš pevač raskinuo sa devojkom, pa smuvao 5 godina stariju koleginicu

Telegraf pre 16 sati
Estradni par Joca Stefanović i Iva Bojanović krunisao je svoju ljubav intimnim venčanjem, a uskoro ih očekuje i novo životno poglavlje, jer sa nestrpljenjem čekaju dolazak prvog zajedničkog deteta. Ipak, pevač je otvoreno govorio o periodu pre nego što… »

Vesti dana »