Повезане вести

Певач (36) раскинуо са девојком, па смувао 5 година старију колегиницу и са њом чека дете: "Све сам јој признао"

Певач (36) раскинуо са девојком, па смувао 5 година старију колегиницу и са њом чека дете: "Све сам јој признао"

Блиц 19.05.2026
Ива је од Јоце старија пет година и има двоје деце из претходне везе, али у дому влада породична хармонија. Јоца је пре везе са Ивом прекинуо претходну везу због снажних осећања према садашњој супрузи. Након што су своју љубав… »
"Све сам јој признао!" Певач (36) раскинуо са девојком, па смувао 5 година старију колегиницу и са њом чека дете

"Све сам јој признао!" Певач (36) раскинуо са девојком, па смувао 5 година старију колегиницу и са њом чека дете

Курир 19.05.2026
Након што су своју љубав крунисали браком на интимном венчању, естрадни пар Јоца Стефановић (36) и Ива Бојановић са великим узбуђењем очекују долазак свог првог заједничког детета. Иако је Ива од њега старија пет година и из… »
"Заљубио сам се, не могу више" Наш певач раскинуо са девојком, па смувао 5 година старију колегиницу

"Заљубио сам се, не могу више" Наш певач раскинуо са девојком, па смувао 5 година старију колегиницу

Телеграф 19.05.2026
Естрадни пар Јоца Стефановић и Ива Бојановић крунисао је своју љубав интимним венчањем, а ускоро их очекује и ново животно поглавље, јер са нестрпљењем чекају долазак првог заједничког детета. Ипак, певач је отворено говорио… »

Вести дана »