Повезане вести
Муринен има нови клуб! Ево колико новца иде на рачун Партизана!
Курир 19.05.2026
Доскорашњи кошаркаш Партизана Мика Муринен, наставља каријеру у табору НЦАА тима - Арканзас Рејзорбекс. Муринен је у уторак званично представљен као нови додатак за Арканзас, мада је недавно, за ЕСПН, и сам потврдио да је… »
Званично: Мика Муринен има нови клуб
Б92 19.05.2026
Финац Мика Муринен наставља каријеру у табору НЦАА тима Арканзас Рејзорбекс, објавио је овај тим. Муринен је у уторак званично представљен као нови додатак за Арканзас, мада је недавно, за ЕСПН, и сам потврдио да је договорио… »
Сада и званично! Мика Муринен има нови клуб, а Партизан се опарио
Вечерње новости 19.05.2026
Доскорашњи кошаркаш Партизана, Мика Муринен, каријеру наставља у табору НЦАА тима Арканзас Рејзорбекс. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Партизан је већ зарадио 500.000 долара од одласка Муринена у НЦАА, али то није све. Уколико после… »
Вести дана »
(Фото) Вучић: Брза саобраћајница "Осмех Војводине" Бачки Брег-Кљаићево до Видовдана 2028. године
Невсмакс Балканс пре 34 минутајош 30 повезаних
Српски патријарх у Братунцу: Не смемо заборавити невине жртве, али ни изгубити веру, љубав и истину
Спутник пре 34 минутајош 23 повезане
Велика акција МУП-а у Шапцу: Ухапшен мушкарац осумњичен да је претио власницима пословних објеката у Београду (видео)
Еуроневс пре 34 минутајош 21 повезана
Селектор Аргентине Лионел Скалони: "На Мундијалу нема лаких утакмица"; селектор Зеленортских острва Бубиста: "Поносан сам на свој тим"
Дневник пре 2 сатајош 64 повезане