Povezane vesti

Džehverovićka bez brusa na događaju u Beogradu: Kolaps u prestonici, evo u čemu se pojavila kod Nućija

Džehverovićka bez brusa na događaju u Beogradu: Kolaps u prestonici, evo u čemu se pojavila kod Nućija

Mondo pre 22 dana
Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, održao je večeras promociju novih pesama u Beogradu, ali i mini koncert, gde je okupio veliki broj javnih ličnosti i kolega. Na spisku su se našli Tea Tairović, Sanja Vučić, Nikolija i Relja, Ema Radujko, Ceca… »
Ceca i Milica Pavlović u ludom provodu Sve vrvi od poznatih na Nućijevom koncertu: Emina u providnom, Sara Jo smršala, a Tea…

Ceca i Milica Pavlović u ludom provodu Sve vrvi od poznatih na Nućijevom koncertu: Emina u providnom, Sara Jo smršala, a Tea…

Blic pre 22 dana
Pevač i reper Igor Panić Nući organizovao je večeras koncertnu promociju albuma, na koju je došao veliki broj poznatih ličnosti. Muzička zvezda Ceca Ražnatović ludo se provodila sa koleginicom Milicom Pavlović, a tu su bile i Emina Jahović, Tea Tairović… »
"Karleuša će doživeti nervni slom": Ceca uhvaćena kako đuska sa ovom pevačicom, drama u najavi

"Karleuša će doživeti nervni slom": Ceca uhvaćena kako đuska sa ovom pevačicom, drama u najavi

Mondo pre 22 dana
Pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Pavlović bile su samo jedne od mnogih javnih ličnosti koje su se pojavile večeras na Nućijevom koncertu u Beograd. Milica je strpljivo pozirala medija, zatim malo porazgovarala sa nama, dok Ražnatovićka nije… »
"Nije strašno..." Emina Jahović iskreno o snimanju vrelih scena sa Nućijem: Evo kako je došlo do saradnje sa reperom

"Nije strašno..." Emina Jahović iskreno o snimanju vrelih scena sa Nućijem: Evo kako je došlo do saradnje sa reperom

Kurir pre 22 dana
Treper Nući priredio je pravi spektakl povodom promocije svog novog albuma, a događaj je okupio veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene. Među zvanicama bila je i Emina Jahović, s kojom je napravio saradnju i snimio duetsku pesmu. Emina je… »
Ceca i Milica Pavlović zapalile Nućijevu promociju! Zaigrale zajedno i napravile lom - svi gledaju samo u njih

Ceca i Milica Pavlović zapalile Nućijevu promociju! Zaigrale zajedno i napravile lom - svi gledaju samo u njih

Telegraf pre 22 dana
Na koncertnoj promociji novog albuma Igora Panića Nućija u Sava centru okupio se veliki broj poznatih ličnosti, prijatelja i kolega, a među zvanicama su bile i Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Pavlović, koje su svojim dolaskom dodatno podigle atmosferu… »
Krem estradne scene na okupu: Veliki broj kolega došlo na Nućijevu promociju albuma (foto)

Krem estradne scene na okupu: Veliki broj kolega došlo na Nućijevu promociju albuma (foto)

Večernje novosti pre 22 dana
REPER Igor Panić Nući večeras je premijerno predstavui svoj novi studijski album "Dve Barbike", a promocija se pretvorila se u pravi događaj godine. Foto: Novosti Pesma „Dve Barbike“ je ujedno i naslovna numera, koju je Nući opisao kao najenergičniju… »
Emina Jahović o snimanju smelih scena sa Nućijem: "Ja sam glumila u seriji, nije strašno", otkrila kako je došlo do saradnje…

Emina Jahović o snimanju smelih scena sa Nućijem: "Ja sam glumila u seriji, nije strašno", otkrila kako je došlo do saradnje…

Blic pre 22 dana
Emina Jahović je istakla da je saradnja sa Nućijem bila prijatna i da ceni njegove osobine i talenat. Naglasila je da scene iz spota nisu bile smele i da je proces snimanja bio magičan i spontani. Pevač i reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, večeras… »
"Njen rad dosta košta" Nući otkrio koliko je iskeširao za duet sa Eminom Jahović: Bio sam spreman da...

"Njen rad dosta košta" Nući otkrio koliko je iskeširao za duet sa Eminom Jahović: Bio sam spreman da...

Kurir pre 22 dana
Igor Panić Nući večeras je održao gala promociju novog albuma, na kom se okupilo pola estrade. Na albumu koji je danas predstavio reper ima duet sa pevačicom Eminom Jahović, a sad je otkrio i da li je ona skupa za saradnju. - Ja sam oduševljen njom… »
Njoj grudi na slobodi, ona sa stomakom do zuba, a tek Cecu da vidite: Pevač došao sa 4 žene, a o njenom dekolteu svi pričaju…

Njoj grudi na slobodi, ona sa stomakom do zuba, a tek Cecu da vidite: Pevač došao sa 4 žene, a o njenom dekolteu svi pričaju…

Kurir pre 22 dana
Reper Igor Panić Nući napravio je pravi spektakl povodom promocije svog novog albuma, a na jednom mestu okupila se gotovo cela estrada. Glamur, luksuzni automobili, provokativne kombinacije i atmosfera koja je podsećala na svetske događaje — sve to moglo… »

Vesti dana »