Povezane vesti
Džehverovićka bez brusa na događaju u Beogradu: Kolaps u prestonici, evo u čemu se pojavila kod Nućija
Mondo pre 6 sati
Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, održao je večeras promociju novih pesama u Beogradu, ali i mini koncert, gde je okupio veliki broj javnih ličnosti i kolega. Na spisku su se našli Tea Tairović, Sanja Vučić, Nikolija i Relja, Ema Radujko, Ceca… »
Ceca i Milica Pavlović u ludom provodu Sve vrvi od poznatih na Nućijevom koncertu: Emina u providnom, Sara Jo smršala, a Tea…
Blic pre 7 sati
Pevač i reper Igor Panić Nući organizovao je večeras koncertnu promociju albuma, na koju je došao veliki broj poznatih ličnosti. Muzička zvezda Ceca Ražnatović ludo se provodila sa koleginicom Milicom Pavlović, a tu su bile i Emina Jahović, Tea Tairović… »
"Karleuša će doživeti nervni slom": Ceca uhvaćena kako đuska sa ovom pevačicom, drama u najavi
Mondo pre 7 sati
Pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Pavlović bile su samo jedne od mnogih javnih ličnosti koje su se pojavile večeras na Nućijevom koncertu u Beograd. Milica je strpljivo pozirala medija, zatim malo porazgovarala sa nama, dok Ražnatovićka nije… »
"Nije strašno..." Emina Jahović iskreno o snimanju vrelih scena sa Nućijem: Evo kako je došlo do saradnje sa reperom
Kurir pre 7 sati
Treper Nući priredio je pravi spektakl povodom promocije svog novog albuma, a događaj je okupio veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene. Među zvanicama bila je i Emina Jahović, s kojom je napravio saradnju i snimio duetsku pesmu. Emina je… »
Ceca i Milica Pavlović zapalile Nućijevu promociju! Zaigrale zajedno i napravile lom - svi gledaju samo u njih
Telegraf pre 7 sati
Na koncertnoj promociji novog albuma Igora Panića Nućija u Sava centru okupio se veliki broj poznatih ličnosti, prijatelja i kolega, a među zvanicama su bile i Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Pavlović, koje su svojim dolaskom dodatno podigle atmosferu… »
Krem estradne scene na okupu: Veliki broj kolega došlo na Nućijevu promociju albuma (foto)
Večernje novosti pre 6 sati
REPER Igor Panić Nući večeras je premijerno predstavui svoj novi studijski album "Dve Barbike", a promocija se pretvorila se u pravi događaj godine. Foto: Novosti Pesma „Dve Barbike“ je ujedno i naslovna numera, koju je Nući opisao kao najenergičniju… »
Emina Jahović o snimanju smelih scena sa Nućijem: "Ja sam glumila u seriji, nije strašno", otkrila kako je došlo do saradnje…
Blic pre 8 sati
Emina Jahović je istakla da je saradnja sa Nućijem bila prijatna i da ceni njegove osobine i talenat. Naglasila je da scene iz spota nisu bile smele i da je proces snimanja bio magičan i spontani. Pevač i reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, večeras… »
"Njen rad dosta košta" Nući otkrio koliko je iskeširao za duet sa Eminom Jahović: Bio sam spreman da...
Kurir pre 8 sati
Igor Panić Nući večeras je održao gala promociju novog albuma, na kom se okupilo pola estrade. Na albumu koji je danas predstavio reper ima duet sa pevačicom Eminom Jahović, a sad je otkrio i da li je ona skupa za saradnju. - Ja sam oduševljen njom… »
Njoj grudi na slobodi, ona sa stomakom do zuba, a tek Cecu da vidite: Pevač došao sa 4 žene, a o njenom dekolteu svi pričaju…
Kurir pre 8 sati
Reper Igor Panić Nući napravio je pravi spektakl povodom promocije svog novog albuma, a na jednom mestu okupila se gotovo cela estrada. Glamur, luksuzni automobili, provokativne kombinacije i atmosfera koja je podsećala na svetske događaje — sve to moglo… »
Vesti dana »
Poslanici Skupština Srbije nastavljaju raspravu o amandmanima na set izbornih zakona
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
UN razmatra odgovor na najavu Izraela oko gradnje vojnog kompleksa na mestu bivše kancelarije UNRWA
Danas pre 8 satijoš 1 povezana