Povezane vesti
Balijagić osporio nalaz veštaka u žalbi na presudu za dvostruko ubistvo: "Nikada nisam video žrtve"
Euronews pre 3 sata
Osuđeni za teško ubistvo dvoje ljudi u Sokocu u Crnoj Gori u oktobru 2024. godine, Alija Balijagić iz Bijelog Polja, osporavao je danas nalaz sudskog veštaka kojem je njegov branilac, advokat Rešad Muzurović podneo žalbu na presudu Višeg suda u Bijelom… »
Balijagić na čitanju presude osporavao nalaze sudskog veštaka: "Nisu me pitali zašto sam to učinio"
Newsmax Balkans pre 3 sata
Osuđeni za teško ubistvo dvoje ljudi u Sokolcu u Crnoj Gori u oktobru 2024. godine Alija Balijagić iz Bijelog Polja osporavao je nalaz sudskog veštaka kojem je njegov branilac, advokat Rešad Muzurović podneo žalbu na presudu Višeg suda u Bijelom Polju… »
"Ispitivali su me za ubistva, ali me nisu pitali da li sam normalan" Balijagić ubio brata i sestru, pa šokirao u sudnici…
Kurir pre 5 sati
Veštaci su mene ispitivali na okolnonsti ubistva, ali me nisu nijednom pitali jesam li normalan. Zašto se ne čita zbog čega je došlo do ubistava? Ja nikad te osobe nisam ni čuo, ni video - to je danas pred Apelacionim sudom kazao Bjelopoljac Alija… »
Alija Balijagić na čitanju presude osporavao nalaze sudskog veštaka: "Zašto je došlo do ubistva?"
Telegraf pre 4 sati
Osuđeni za teško ubistvo dvoje ljudi u Sokocu u Crnoj Gori u oktobru 2024. godine, Alija Balijagić iz Bijelog Polja, osporavao je danas nalaz sudskog veštaka kojem je njegov branilac, advokat Rešad Muzurović podneo žalbu na presudu Višeg suda u Bijelom… »
Vesti dana »
UN razmatra odgovor na najavu Izraela oko gradnje vojnog kompleksa na mestu bivše kancelarije UNRWA
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Više od 17.000 ljudi pozvano na evakuaciju zbog požara na jugu Kalifornije (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp demantovao da mu je Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog Ukrajine
Nova pre 1 satjoš 1 povezana