Povezane vesti
Didi Džej otkrila da se suočava sa ozbiljnom bolešću: "Ne mogu da dišem i da hodam..." VIDEO
B92 pre 11 sati
Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, otkrila je da se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. U obraćanju na TikToku ona se izvinila svim fanovima na trenutnom odsustvu i otkrila da se oporavlja od narušenog zdravstvenog stanja, usled… »
"Gušilo me, nisam mogla da dišem, da hodam..." Didi Džej otkrila kako je saznala da je ozbiljno bolesna: Tek posle 2 i po…
Kurir pre 14 sati
Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, na svom TikTok nalogu otkrila je od čega boluje i zabrinula sve priznanjem da joj je dijagnostikovan POTS. Ona je otkrila kako je saznala da sa njom nešto nije u redu. Didi je rekla da je sve počelo u januaru ove… »
"Nisam mogla da dišem, znala sam da se nešto dešava": Didi j otkrila kako je saznala da je ozbiljno bolesna: "Probadalo me je…
Blic pre 14 sati
Simptomi su počeli u januaru, a isprva su lekari mislili da je reč o običnom virusu. Tek nakon više pregleda i dva i po meseca dobila je tačnu dijagnozu POTS-a. Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, na svom TikTok nalogu otkrila je od čega boluje i… »
"Imala sam gušenje" Didi J otkrila kako je saznala za bolest: "Posle 2 i po meseca su mi saopštili dijagnozu"
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, zabrinula je javnost nakon što je na društvenim mrežama otkrila da joj je dijagnostikovan POTS sindrom, zbog kog već mesecima prolazi kroz težak period. Ona se sada oglasila i detaljno ispričala kako su… »
Vesti dana »
U SAD podignuta optužnica protiv Kastra: Havana optužila Vašington za "nemilosrdnu agresijU"
Insajder pre 36 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Otvoren razgovor sa predsednikom Ukrajine; Zelenski: Odnos Beograda i Kijeva treba da bude snažan
RTS pre 2 satajoš 23 povezane
Skupština usvojila set izbornih zakona: Opozicioni poslanici napustili salu prilikom glasanja
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
Protest u Gračanici zbog hapšenja: Privedenim Srbima određeno zadržavanje do 48 sati
Euronews pre 6 satijoš 33 povezane