Povezane vesti

"Nismo ništa jele, mama je juče plakala" Sofija podnosila raport čika Danetu (70) - osvanula nova prepiska

"Nismo ništa jele, mama je juče plakala" Sofija podnosila raport čika Danetu (70) - osvanula nova prepiska

Kurir pre 1 dan
O aferi Sofije Janićijević i čika Daneta ne prestaje da se priča, dok je ona sve vreme u rijalitiju " Elita 9" i nije upućena tačno kad i šta dospeva u javnost iz njihovog odnosa. Svakodnevno isplivavaju nove poruke koje su svojevremeno razmenjivali, a u… »
"Nismo ništa jele... a" Isplivala Sofijina prepiska sa Danetom: Ovako mu je referisala sve: "Dušo, slušaj me."

"Nismo ništa jele... a" Isplivala Sofijina prepiska sa Danetom: Ovako mu je referisala sve: "Dušo, slušaj me."

Telegraf pre 1 dan
Prethodnih nedelja javnost i Belu kuću šokirala je vest o aferi Sofije Janićijević i Daneta čija je prepiska dospela u javnost skoro, otkrivši da je rijaliti učesnica uprkos negodovanju bila u vezi sa njim. Do Sofije ne stižu informacije iz spoljnjeg… »
"Nismo ništa jele, mama je juče plakala": Sofija je ovako podnosila raport čika Danetu, osvanule poruke: "Danas si me toliko…

"Nismo ništa jele, mama je juče plakala": Sofija je ovako podnosila raport čika Danetu, osvanule poruke: "Danas si me toliko…

Blic pre 1 dan
Sofija je zamolila Daneta da finansijski pomaže njenoj majci dok je ona u rijalitiju, jer je nezaposlena. Objavljene su njihove privatne poruke u kojima Sofija izražava tugu zbog odlaska i brigu za svoju porodicu. O aferi Sofije Janićijević i čika Daneta… »

Vesti dana »