Povezane vesti

Sabalenka o jezivim tragedijama: "Budim se u suzama, svađala sam se sa policijom kada su mi rekli da je mrtav"

Sabalenka o jezivim tragedijama: "Budim se u suzama, svađala sam se sa policijom kada su mi rekli da je mrtav"

Telegraf pre 22 dana
Arina Sabalenka, najbolja teniserka sveta, godinama unazad dominira na terenima širom planete, ali malo ko zna kakvu bol nosi u sebi. Beloruska šampionka je u velikom intervjuu za magazin "Vogue" prvi put do detalja govorila o tragedijama koje su joj… »
Sabalenka prvi put progovorila o smrti bivšeg dečka! Otvoreno o tragediji, dramatičnoj sceni sa policijom i bolu koji ne…

Sabalenka prvi put progovorila o smrti bivšeg dečka! Otvoreno o tragediji, dramatičnoj sceni sa policijom i bolu koji ne…

Kurir pre 22 dana
Svetsku tenisku javnost potresla je iskrena i emotivna ispovest najbolje igračice planete Arine Sabalenke, koja je prvi put otvoreno govorila o ličnim tragedijama koje su obeležile njen život i karijeru. Sabalenka je u razgovoru za prestižni magazin… »
Sabalenka nikad nije prebolela smrt dečka: "Svađala sam se sa policajcem, nisam prihvatila da se to desilo"

Sabalenka nikad nije prebolela smrt dečka: "Svađala sam se sa policajcem, nisam prihvatila da se to desilo"

Mondo pre 22 dana
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka pričala je za "Vog" i pričala je o najtežim momentima u dosadašnjoj karijeri. Privatno se suočila sa nekoliko tragedija prethodnih godina i nije joj bilo lako da se nosi sa svim tim. Prvo joj je preminuo otac… »
Sabalenka: "Budim se u suzama"

Sabalenka: "Budim se u suzama"

B92 pre 22 dana
Beloruska teniserka Arina Sabalenka dala je intervju u kom je govorila o velikim životnim tragedijama koje je doživela u poslednjih nekoliko godina. Govoreći za "Vogue", prva teniserka sveta je emotivno pričala o smrti svog bivšeg dečka Konstantina… »

Vesti dana »