Povezane vesti
Sabalenka o jezivim tragedijama: "Budim se u suzama, svađala sam se sa policijom kada su mi rekli da je mrtav"
Telegraf pre 1 dan
Arina Sabalenka, najbolja teniserka sveta, godinama unazad dominira na terenima širom planete, ali malo ko zna kakvu bol nosi u sebi. Beloruska šampionka je u velikom intervjuu za magazin "Vogue" prvi put do detalja govorila o tragedijama koje su joj… »
Sabalenka nikad nije prebolela smrt dečka: "Svađala sam se sa policajcem, nisam prihvatila da se to desilo"
Mondo pre 16 sati
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka pričala je za "Vog" i pričala je o najtežim momentima u dosadašnjoj karijeri. Privatno se suočila sa nekoliko tragedija prethodnih godina i nije joj bilo lako da se nosi sa svim tim. Prvo joj je preminuo otac… »
Sabalenka prvi put progovorila o smrti bivšeg dečka! Otvoreno o tragediji, dramatičnoj sceni sa policijom i bolu koji ne…
Kurir pre 16 sati
Svetsku tenisku javnost potresla je iskrena i emotivna ispovest najbolje igračice planete Arine Sabalenke, koja je prvi put otvoreno govorila o ličnim tragedijama koje su obeležile njen život i karijeru. Sabalenka je u razgovoru za prestižni magazin… »
Sabalenka: "Budim se u suzama"
B92 pre 16 sati
Beloruska teniserka Arina Sabalenka dala je intervju u kom je govorila o velikim životnim tragedijama koje je doživela u poslednjih nekoliko godina. Govoreći za "Vogue", prva teniserka sveta je emotivno pričala o smrti svog bivšeg dečka Konstantina… »
Vesti dana »
Bivši službenik Obaveštajne službe Austrije osuđen zbog špijunaže za Rusiju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Danas Spasovdanska litija povodom slave grada, u njoj Pojas Presvete Bogorodice
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Arunović i Mikić predvode srpske strelce na Svetskom kupu u Minhenu
Sportske.net pre 2 satajoš 1 povezana