Повезане вести

Сабаленка о језивим трагедијама: "Будим се у сузама, свађала сам се са полицијом када су ми рекли да је мртав"

Сабаленка о језивим трагедијама: "Будим се у сузама, свађала сам се са полицијом када су ми рекли да је мртав"

Телеграф 20.05.2026
Арина Сабаленка, најбоља тенисерка света, годинама уназад доминира на теренима широм планете, али мало ко зна какву бол носи у себи. Белоруска шампионка је у великом интервјуу за магазин "Вогуе" први пут до детаља говорила о… »
Сабаленка никад није преболела смрт дечка: "Свађала сам се са полицајцем, нисам прихватила да се то десило"

Сабаленка никад није преболела смрт дечка: "Свађала сам се са полицајцем, нисам прихватила да се то десило"

Мондо 20.05.2026
Најбоља тенисерка света Арина Сабаленка причала је за "Вог" и причала је о најтежим моментима у досадашњој каријери. Приватно се суочила са неколико трагедија претходних година и није јој било лако да се носи са свим тим. Прво… »
Сабаленка први пут проговорила о смрти бившег дечка! Отворено о трагедији, драматичној сцени са полицијом и болу који не…

Сабаленка први пут проговорила о смрти бившег дечка! Отворено о трагедији, драматичној сцени са полицијом и болу који не…

Курир 20.05.2026
Светску тениску јавност потресла је искрена и емотивна исповест најбоље играчице планете Арине Сабаленке, која је први пут отворено говорила о личним трагедијама које су обележиле њен живот и каријеру. Сабаленка је у разговору… »
Сабаленка: "Будим се у сузама"

Сабаленка: "Будим се у сузама"

Б92 20.05.2026
Белоруска тенисерка Арина Сабаленка дала је интервју у ком је говорила о великим животним трагедијама које је доживела у последњих неколико година. Говорећи за "Вогуе", прва тенисерка света је емотивно причала о смрти свог… »

Вести дана »