Povezane vesti

Evo u kakvom je stanju Đani nakon što ga je ujeo čovek: "I dalje ima..."

Evo u kakvom je stanju Đani nakon što ga je ujeo čovek: "I dalje ima..."

Telegraf pre 16 sati
Pevač Radiša Trajković Đani pre par dana završio je u bolnici, nakon male nezgode koja mu se dogodila na nastupu. Đani je poznat po tome što pravi sjajnu atmosferu na svojim nastupima pa je tako ovog puta, dobar nastup završio neprijatnom situacijom u… »
Prva izjava Đanija nakon što ga je ujeo čovek: "Otkinuo mi je pola mladeža, Slađa je mislila da me je neko upucao"

Prva izjava Đanija nakon što ga je ujeo čovek: "Otkinuo mi je pola mladeža, Slađa je mislila da me je neko upucao"

Nova pre 18 sati
Folker Radiša Trajković Đani nedavno je doživeo nesvakidašnji incident, kada ga je gost na jednom veselju ujeo i tom prilikom ga ozbiljno povredio. Đani je brzo hospitalizovan, kako bi primio tetanus, a sada je otkrio da je reč o poznaniku koji je to… »
"Otkinuo mi je mladež zubima": Prva izjava Đanija nakon što ga je čovek ujeo na nastupu, izneo šok detalje

"Otkinuo mi je mladež zubima": Prva izjava Đanija nakon što ga je čovek ujeo na nastupu, izneo šok detalje

Mondo pre 17 sati
Radiša Trajković Đani prvi put je progovorio o drami koja se dogodila na jednom njegovom nastupu kada ga je gost ujeo za stomak . Pevač je progovorio o nemiloj situaciji, te priznao da je i sam bio u šoku kada je shvatio šta se dogodilo. - Dobro sam… »
"Otkinuo mi je mladež zubima, još da me grom udari" Prva izjava Đanija nakon što ga je ujeo čovek: "Slađa je mislila da me…

"Otkinuo mi je mladež zubima, još da me grom udari" Prva izjava Đanija nakon što ga je ujeo čovek: "Slađa je mislila da me…

Blic pre 18 sati
Pevač je istakao da ga je sama situacija iznenadila jer se više plaši pasa, a ujeden je od strane čoveka. Sa poznanikom koji ga je ujeo se nije čuo, ali je dodao da ovaj nije imao lošu nameru i da mu je bilo žao. Radiša Trajković Đani prvi put je… »
"Otkinuo mi je pola mladeža, bio sam sav krvav" Đani se prvi put oglasio nakon što ga je ugrizao čovek: Slađa se uplašila…

"Otkinuo mi je pola mladeža, bio sam sav krvav" Đani se prvi put oglasio nakon što ga je ugrizao čovek: Slađa se uplašila…

Kurir pre 18 sati
Radiša Trajković Đani prvi put je progovorio o drami koja se dogodila na jednom njegovom nastupu kada ga je gost ujeo za stomak. Pevač je progovorio o nemiloj situaciji, te priznao da je i sam bio u šoku kada je shvatio šta se dogodilo. - Dobro sam, imam… »
"Otkinuo mi je pola mladeža zubima" Prva izjava Đanija nakon što ga je ugrizao čovek: "Skočio je na mene..."

"Otkinuo mi je pola mladeža zubima" Prva izjava Đanija nakon što ga je ugrizao čovek: "Skočio je na mene..."

Telegraf pre 18 sati
Pevač Radiša Trajković Đani prvi put je detaljno progovorio o neprijatnoj situaciji koja mu se dogodila na jednom nastupu, kada ga je poznanik ujeo za stomak, nakon čega je završio povređen u bolnici. Pevač je ispričao da je sve krenulo kao šala, ali se… »

Vesti dana »