Povezane vesti
Pet razloga zbog kojih nas korisnička podrška nekada nervira
BBC News 20.05.2026
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na… »
Južne vesti 20.05.2026
BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i… »
NIN 20.05.2026
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »
Danas 20.05.2026
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »
Radio 021 20.05.2026
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i… »
Vesti dana »
(Foto/Video) Argentina posle drame i produžetaka savladala Zelenortska ostrva - i Kolumbija u osmini finala SP
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 48 povezanih
Hitna pomoć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao sa kamiona, tri saobraćajke sa lakše povređenima
Danas pre 51 minutajoš 8 povezanih
U Republici Srpskoj Dan žalosti, 34 godine od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih
Postigao najbolji gol SP protiv Argentine, pa otrčao u zagrljaj prelepe devojke, pronašli smo lepoticu
Telegraf pre 5 satijoš 15 povezanih