Povezane vesti
Pet razloga zbog kojih nas korisnička podrška nekada nervira
BBC News pre 2 sata
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na… »
Južne vesti pre 2 sata
BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i… »
NIN pre 2 sata
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »
Danas pre 2 sata
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »
Radio 021 pre 2 sata
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i… »
Vesti dana »
Upoznao ga kao dečaka: Putin se sastao s Kinezom s kojim se susreo pre 26 godina (video)
Večernje novosti pre 15 minutajoš 38 povezanih
Protesti u Gračanici i Lipljanu zbog hapšenja direktora zdravstvenih i obrazovnih ustanova
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane
Snimak iz vazduha prikazuje haos kod Novog Sada nakon prevrnutog šlepera!
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane