Povezane vesti

Pet razloga zbog kojih nas korisnička podrška nekada nervira

BBC News pre 2 sata
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na… »

Južne vesti pre 2 sata
BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i… »

NIN pre 2 sata
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »

Danas pre 2 sata
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »

Radio 021 pre 2 sata
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i… »

Vesti dana »