Povezane vesti
Pet razloga zbog kojih nas korisnička podrška nekada nervira
BBC News 20.05.2026
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na… »
Južne vesti 20.05.2026
BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i… »
NIN 20.05.2026
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »
Danas 20.05.2026
Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i gladna posle dugih predavanja na fakultetu i samo sam želela da odem u stan i spremim ručak od namirnica koje sam htela da kupim i gledam novu epizodu serije. Ipak… »
Radio 021 20.05.2026
Nekad mi se čini da je korisnička podrška napravljena da što duže čekamo - potvrde, mejlovi, prebacivanje, ponovna identifikacija. BBC/Jakov Ponjavić/Getty images Shvatila sam da nešto nije u redu dok sam čekala u redu u prodavnici. Bila sam umorna i… »
Vesti dana »
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
Filip Car se vratio u Elitu, a Miljana odmah napravila haos u studiju: Sela mu u krilo, pa oplela po Aneli
Telegraf pre 3 minutajoš 22 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Desetine hiljada ljudi na protestu u Zagrebu zbog otpada u Lici — sedam zahteva upućeno hrvatskoj vladi
RTS pre 5 satijoš 30 povezanih
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 2 satajoš 27 povezanih