Повезане вести

Слобода Мићаловић има 44 године и лице без бора: "Колико год да сам уморна, ово никад не прескачем!"

Слобода Мићаловић има 44 године и лице без бора: "Колико год да сам уморна, ово никад не прескачем!"

Курир пре 6 сати
Позната српска глумица Слобода Мићаловић и у 44. години плени лепотом и невероватно младоликим изгледом, са лицем на којем готово да и нема бора. Њен беспрекоран тен није резултат магије, већ строге посвећености правилној нези… »
Слобода Мићаловић у петој деценији нема ниједну бору, а све захваљујући овој навици

Слобода Мићаловић у петој деценији нема ниједну бору, а све захваљујући овој навици

Нова пре 9 сати
Глумица Слобода Мићаловић ускоро ће напунити 45 година, а и даље успева да одржи витку фигуру, као и свежину лица. Слобода се на малим екранима појавила врло млада, а од првог тренутка публику је засенила својом лепотом. Епитет… »
Слобода Мићаловић има 44 године и лице без иједне боре, ово је њена тајна: "Колико год да сам уморна то урадим свако вече", а…

Слобода Мићаловић има 44 године и лице без иједне боре, ово је њена тајна: "Колико год да сам уморна то урадим свако вече", а…

Блиц пре 11 сати
Њен беспрекоран тен резултат је строге рутине чишћења лица и квалитетне козметике. Наглашава важност издвајања времена за себе, што сматра улагањем у посао и лепоту. Позната српска глумица Слобода Мићаловић и у 44. години… »

Вести дана »