Povezane vesti
Sloboda Mićalović ima 44 godine i lice bez bora: "Koliko god da sam umorna, ovo nikad ne preskačem!"
Kurir 20.05.2026
Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović i u 44. godini pleni lepotom i neverovatno mladolikim izgledom, sa licem na kojem gotovo da i nema bora. Njen besprekoran ten nije rezultat magije, već stroge posvećenosti pravilnoj nezi, zdravim navikama i dobroj… »
Sloboda Mićalović u petoj deceniji nema nijednu boru, a sve zahvaljujući ovoj navici
Nova 20.05.2026
Glumica Sloboda Mićalović uskoro će napuniti 45 godina, a i dalje uspeva da održi vitku figuru, kao i svežinu lica. Sloboda se na malim ekranima pojavila vrlo mlada, a od prvog trenutka publiku je zasenila svojom lepotom. Epitet jedne od najlepših… »
Sloboda Mićalović ima 44 godine i lice bez ijedne bore, ovo je njena tajna: "Koliko god da sam umorna to uradim svako veče", a…
Blic 20.05.2026
Njen besprekoran ten rezultat je stroge rutine čišćenja lica i kvalitetne kozmetike. Naglašava važnost izdvajanja vremena za sebe, što smatra ulaganjem u posao i lepotu. Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović i u 44. godini pleni lepotom i neverovatno… »
Vesti dana »
Vučić: Parlamentarni izbori možda i pre moje ostavke, očekujem dobru utamicu, primenićemo preporuke ODIHR
Radio 021 pre 8 minutajoš 29 povezanih
Obeležavanje stradanja 3.267 Srba iz Srednjeg Podrinja i Birča; Patrijarh Porfirije: Pravoslavna vera je "lična karta" srpskog naroda
RTV pre 53 minutajoš 23 povezane
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 27 minutajoš 21 povezana