Povezane vesti
"Mrzelo me je da gledam Evroviziju" Ognjen Amidžić dao sud o pobednici iz Bugarske, pa otkrio da li bi učestovao sledeće…
Kurir pre 20 sati
Ognjen Amidžić pojavio se u Šimanovcima na snimanje još jedne emisije " Pinkove zvezde" a za domaće medije prokomentarisao je aktuelna dešavanja. Voditelj se osvrnuo na Evroviziju i otkrio zašto nije pratio. - Nisam gledao, mrzelo me. Nekad mi prija… »
"Što dati Hrvatima bodove, samo zato što su komšiluk?": Amidžić o srpskom žiriju i skandalu nakon glasanja
Mondo pre 20 sati
Voditelj Ognjen Amidžić stigao je danas na snimanje još jedne epizode muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", a pred okupljenim novinarima prokomentarisao je i Evroviziju za nama. - Nisam čuo pobedničku pesmu, mrzelo me. Nekad mi prija da gledam, nekad ne… »
"Što dati Hrvatima bodove, samo zato što su komšiluk?" Ognjen Amidžić oštro o Evroviziji i srpskom žiriju: "Nijedna pesma nije…
Blic pre 21 sat
Nije očekivao visok plasman grupe 'Lavina', ali smatra da njihov muzički stil ima globalnu publiku. Osvrnuo se na glasanje srpskog žirija, naglašavajući da nijedna pesma nije zaslužila bodove, uključujući hrvatsku. Voditelj Ognjen Amidžić stigao je danas… »
„Što da damo Hrvatima bodove?“ Ognjen Amidžić o Evroviziji i hrvatskim predstavnicima: Odbranio srpski žiri
Telegraf pre 21 sat
Voditelj Ognjen Amidžić pojavio se danas na snimanju "Pinkove zvezde" pa je prokomentarisao aktuelna dešavanja. Na samom početku, voditelj jue govorio o Evroviziji i utiscima, priznavši da poslednjih godina i ne prati mnogo ovo muzičko takmičenje. -… »
Vesti dana »
Ko je iz Kijeva stigao u Beograd i kakvi su srpsko-ukrajinski odnosi od početka rata
BBC News pre 2 minutajoš 25 povezanih
Zapadnom Balkanu status posmatrača u EU a Ukrajini status pridružene članice, predlaže Merz
Slobodna Evropa pre 17 minutajoš 23 povezane
Tramp poslao udarnu grupu nosača aviona na obale Kube: „Dokazao svoju borbenu moć širom sveta“
Danas pre 3 satajoš 23 povezane