Povezane vesti
"To je đavolja rabota! Ispod časti mi je da idem tamo," Desingerica brutalno o Evroviziji: "Dosta je namešteno."
Telegraf pre 10 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica prokomentarisao je ovogodišnju Pesmu Evrovizije, navodeći da je, po njegovom mišljenju, takmičenje namešteno. Desingerica se pojavio na snimanju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" gde je bez zadrške govorio o… »
"Sve je to namešteno": Desingerica žestoko isprozivao stručni žiri na RTS-u, udario i na takmičenje
Mondo pre 13 sati
Reper Dragomir Despić, poznatiji javnosti kao Desingerica, stigao je raspoložen na snimanje muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde". Tom prilikom progovorio je o Evroviziji, otkrio je zašto ne bi učestvovao, a priznao je i šta misli o ovogodišnjoj… »
"To ne pravi lovu, namešteno je takmičenje" Desingerica progovorio o Evroviziji, otkrio da li bi se takmičio: "To je đavolja…
Blic pre 13 sati
Rekao je da ne bi učestvovao na Evroviziji jer smatra da takmičenje nije pošteno. Napomenuo je da pobeda na Evroviziji ne donosi automatski uspeh ni novac. Reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica stigao je na snimanje muzičkog takmičenja "Pinkove… »
"Da me ocenjuju, a ja uspešniji od celog žirija" Desingerica ne želi da ide na Evroviziju: Ispod časti mi je, samo publika…
Kurir pre 13 sati
Kontroverzni treper Dragomir Despić Desingerica, član žirija " Pinkovih zvezda", otkrio je za medije zbog čega ne želi da se takmiči na Evroviziji. Najveće muzičko takmičenje i dalje je udarna tema, danima nakon završetka gde je trijumfovala bugarska… »
"Svi se valjaju po podu": Desingerici ispod časti da učestvuje na Evroviziji: "Možda odem kad mi bude..."
Telegraf pre 13 sati
Reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica prokomentarisao je Evroviziju i nastupe. Reper se 0osvrnuo na čitavo takmičenje priznavši da li bi ikada učestvovao na njemu. Prvo je prokomentarisao pobednicu Darin u Niklajevu Jotovu, poznatiju kao Dara… »
Vesti dana »
Bivši službenik Obaveštajne službe Austrije osuđen zbog špijunaže za Rusiju
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Danas Spasovdanska litija povodom slave grada, u njoj Pojas Presvete Bogorodice
Beta pre 5 satijoš 1 povezana