Повезане вести
"То је ђавоља работа! Испод части ми је да идем тамо," Десингерица брутално о Евровизији: "Доста је намештено."
Телеграф 20.05.2026
Репер Драгомир Деспић Десингерица прокоментарисао је овогодишњу Песму Евровизије, наводећи да је, по његовом мишљењу, такмичење намештено. Десингерица се појавио на снимању музичког такмичења "Пинкове звезде" где је без… »
"Све је то намештено": Десингерица жестоко испрозивао стручни жири на РТС-у, ударио и на такмичење
Мондо 20.05.2026
Репер Драгомир Деспић, познатији јавности као Десингерица, стигао је расположен на снимање музичког такмичења "Пинкове Звезде". Том приликом проговорио је о Евровизији, открио је зашто не би учествовао, а признао је и шта мисли… »
"То не прави лову, намештено је такмичење" Десингерица проговорио о Евровизији, открио да ли би се такмичио: "То је ђавоља…
Блиц 20.05.2026
Рекао је да не би учествовао на Евровизији јер сматра да такмичење није поштено. Напоменуо је да победа на Евровизији не доноси аутоматски успех ни новац. Репер Драгомир Деспић познатији као Десингерица стигао је на снимање… »
"Да ме оцењују, а ја успешнији од целог жирија" Десингерица не жели да иде на Евровизију: Испод части ми је, само публика…
Курир 20.05.2026
Контроверзни трепер Драгомир Деспић Десингерица, члан жирија " Пинкових звезда", открио је за медије због чега не жели да се такмичи на Евровизији. Највеће музичко такмичење и даље је ударна тема, данима након завршетка где је… »
"Сви се ваљају по поду": Десингерици испод части да учествује на Евровизији: "Можда одем кад ми буде..."
Телеграф 20.05.2026
Репер Драгомир Деспић познатији као Десингерица прокоментарисао је Евровизију и наступе. Репер се 0осврнуо на читаво такмичење признавши да ли би икада учествовао на њему. Прво је прокоментарисао победницу Дарин у Никлајеву… »
Вести дана »
Драма у Европи: Хиљаде напуштају домове због разарајућих шумских пожара
ИндексОнлине пре 2 сатајош 33 повезане
Временска прогноза за недељу, 26. јул: Претежно сунчано и топлије, увече краткотрајна киша
Данас пре 5 сатијош 24 повезане
Промена на тржишту половњака у Србији: Пад продаје и пад цена - који аутомобили су најтраженији?
Еуроневс пре 28 минутајош 17 повезаних
Мушкарац ухапшен због преваре: Звао грађане, говорио да су им ближњи имали незгоду и тражио новац
Мој Нови Сад пре 34 минутајош 16 повезаних
На излазу из земље путничка возила чекају од 20 минута до сат и по, најдуже на Прешеву
РТВ Нови Пазар пре 18 минутајош 15 повезаних