Повезане вести

Због Хариса била у свађи са Каћом Грујић Рада Манојловић након много година открила детаље драме: "Више ми се није јавила"…

Због Хариса била у свађи са Каћом Грујић Рада Манојловић након много година открила детаље драме: "Више ми се није јавила"…

Блиц 20.05.2026
Рада сматра да је историја тог сукоба већ заборављена и да су сви неспоразуми решени. На питање о плаћању казне за Милана Станковића одбила је да коментарише, препоручивши да се он пита о томе. Рада Манојловић појавила се на… »
(Видео) "У хаосу су, не јављају се никоме" Колегиница о Слоби Васићу који је у болници Лаза Лазаревић: Поменула и мужа…

(Видео) "У хаосу су, не јављају се никоме" Колегиница о Слоби Васићу који је у болници Лаза Лазаревић: Поменула и мужа…

Блиц 20.05.2026
На концерту Весне Змијанац се лепо провела, а муж јој обожава Веснину песму. Њен брат учествује у Звездама Гранда уз Цецу као менторку, на шта је она веома поносна. Надица Адемов дошла је са мужем милионером на промоцију своје… »
Због њега су заратиле Рада и Каћа Грујић! Манојловићева после много година признала шта се десило: Више ми се није јавила...…

Због њега су заратиле Рада и Каћа Грујић! Манојловићева после много година признала шта се десило: Више ми се није јавила...…

Курир 20.05.2026
Рада Манојловић појавила се на рођенданској прослави и промоцији нових песама Катарине Грујић, за коју су медији својевремено писали да није у најбољим односима са певачицом. Насмејана и одлично расположена, Рада је говорила о… »
"У хаосу су, не јављају се никоме", Надица Адемов о Слоби Васићу, па поменула и Ђанија: "Дошло је време да..."

"У хаосу су, не јављају се никоме", Надица Адемов о Слоби Васићу, па поменула и Ђанија: "Дошло је време да..."

Телеграф 20.05.2026
Певачица Надица Адемов дошла је са супругом Дамиром на промоцију и прославу рођендана своје колегинице Катарине Грујић. Пред припадницима седме силе, Надица је говорила о бројним актуелним темама, а дотакла се и инцидента који се… »
Теа покупила све погледе на Каћиној промоцији: Појавила се "мокра" у ултра кратком минићу, на стомаку прорези

Теа покупила све погледе на Каћиној промоцији: Појавила се "мокра" у ултра кратком минићу, на стомаку прорези

Телеграф 20.05.2026
Млада певачица Теа Билановић појавила се вечерас на промоцији и прослави рођендана колегинице Катарине Грујић у једном познатом београдском ресторану. Теа је прикупила све погледе када се појавила у браон хаљини са прорезима на… »
Раду питали да ли је истина да је Милану Станковићу платила 50.000 евра излазак из Гранда, она рекла само ово

Раду питали да ли је истина да је Милану Станковићу платила 50.000 евра излазак из Гранда, она рекла само ово

Телеграф 20.05.2026
Певачица Радмила Манојловић појавила се вечерас на прослави рођендана своје колегинице Катарине Грујић, у једном београдском ресторану. Насмејана и видно расположена, Рада је стала пред припаднике седме силе и проговорила о… »
"Опљачкана сам" Барбара Бобак отишла у Шпанију па остала без озбиљне суме новца: У питању је хиљаде евра

"Опљачкана сам" Барбара Бобак отишла у Шпанију па остала без озбиљне суме новца: У питању је хиљаде евра

Курир 20.05.2026
Барбара Бобак вечерас се појавила на прослави код Катарине Грујић, а оно што су сви приметили је то да је певачица драстично смршала. Она је одмах открила да не планира ту да стане, али и о актуелној теми - Евровизија. - Желим да… »
"Опљачкана сам!" Барбари Бобак украли 1.500 евра, певачица није знала шта је снашло! Све се десило овде

"Опљачкана сам!" Барбари Бобак украли 1.500 евра, певачица није знала шта је снашло! Све се десило овде

Телеграф 20.05.2026
Барбара Бобак појавила се вечерас, 20. маја, на прослави рођендана своје колегинице Катарине Грујић, а изгледом је одушевила све присутне. За ову прилику одабрала је кожну комбинацију - ефектну јакну и шорц који је истакао њене… »
Естрада се сјатила код Каће: Ђани у јавности након уједа човека, Маја у бомбастичном минићу, Тамара као дива

Естрада се сјатила код Каће: Ђани у јавности након уједа човека, Маја у бомбастичном минићу, Тамара као дива

Телеграф 20.05.2026
Певачица Катарина Грујић вечерас прославља 34. рођендан, али и излазак три нове песме, које су недавно освануле на свим музичким платформама. Овим поводом организовала је гала прославу у једном познатом ресторану у Београду, где… »
(Видео) "опљачкана сам": Барбара Бобак доживела пакао на Тенерифима, па открила са колико пара месечно живе певачи: Цифра…

(Видео) "опљачкана сам": Барбара Бобак доживела пакао на Тенерифима, па открила са колико пара месечно живе певачи: Цифра…

Блиц 20.05.2026
Барбара је значајно смршала и планира да настави док не достигне 18% телесних масти. Коментарисала је победницу Евровизије из Бугарске и подржала Теу Таировић за потенцијално учешће на овом такмичењу. Барбара Бобак открила је за… »
Маја Беровић дошла код Каће, па проговорила о Цеци и Милици Павловић! Сви коментаришу њихов однос, а ево шта каже…

Маја Беровић дошла код Каће, па проговорила о Цеци и Милици Павловић! Сви коментаришу њихов однос, а ево шта каже…

Курир 20.05.2026
Певачица Катарина Грујић данас прославља 32. рођендан, али истовремено промовише и свој нови албум. На догађај у луксузном локалу стигла је у пратњи супруга Марка Гобељића и ћерке Катје. На прослави се појавила и Маја Беровић… »
Ово су сестра и родитељи Катарине Грујић: Стигли на ћеркину прославу, тата је успешан бизнисмен, скрива се испод тамних…

Ово су сестра и родитељи Катарине Грујић: Стигли на ћеркину прославу, тата је успешан бизнисмен, скрива се испод тамних…

Курир 20.05.2026
Катарина Грујић данас прославља свој рођендан у једном ресторану у Београду, а ово није само рођендан већ је у питању дупло славље. Певачица уједно и промовише свој нови албум, а како кажу упућени извори, вечерас ће цела… »
Каћа Грујић одрешила кесу за лукс декорацију на прослави: Дала 400.000 € за стан, сада поново показује раскош

Каћа Грујић одрешила кесу за лукс декорацију на прослави: Дала 400.000 € за стан, сада поново показује раскош

Мондо 20.05.2026
Певачица Катарина Грујић данас прославља свој 32. рођендан, али промовише и свој нови албум. Она је у луксузни локал стигла у пратњи супруга Марка Гобељића и ћерке Катје. Каћа је за ову прилику одабрала елегантну хаљину која… »
Дупло славље код Каће Грујић и Гобеље: Естрада се окупља, честитке пљуште, она добила највреднији поклон

Дупло славље код Каће Грујић и Гобеље: Естрада се окупља, честитке пљуште, она добила највреднији поклон

Телеграф 20.05.2026
Певачица Катарина Грујић данас прославља 34. рођендан, али и излазак три нове песме, које су недавно угледале светлост дана, а већ проналазе пут до срца публике. Каћа је организовала гала прославу у Београду, а у познати… »

Вести дана »