Povezane vesti

Zbog Harisa bila u svađi sa Kaćom Grujić Rada Manojlović nakon mnogo godina otkrila detalje drame: "Više mi se nije javila"…

Zbog Harisa bila u svađi sa Kaćom Grujić Rada Manojlović nakon mnogo godina otkrila detalje drame: "Više mi se nije javila"…

Blic pre 5 sati
Rada smatra da je istorija tog sukoba već zaboravljena i da su svi nesporazumi rešeni. Na pitanje o plaćanju kazne za Milana Stankovića odbila je da komentariše, preporučivši da se on pita o tome. Rada Manojlović pojavila se na rođendanu i promociji kod… »
(Video) "U haosu su, ne javljaju se nikome" Koleginica o Slobi Vasiću koji je u bolnici Laza Lazarević: Pomenula i muža…

(Video) "U haosu su, ne javljaju se nikome" Koleginica o Slobi Vasiću koji je u bolnici Laza Lazarević: Pomenula i muža…

Blic pre 4 sati
Na koncertu Vesne Zmijanac se lepo provela, a muž joj obožava Vesninu pesmu. Njen brat učestvuje u Zvezdama Granda uz Cecu kao mentorku, na šta je ona veoma ponosna. Nadica Ademov došla je sa mužem milionerom na promociju svoje koleginice Katarine… »
Zbog njega su zaratile Rada i Kaća Grujić! Manojlovićeva posle mnogo godina priznala šta se desilo: Više mi se nije javila...…

Zbog njega su zaratile Rada i Kaća Grujić! Manojlovićeva posle mnogo godina priznala šta se desilo: Više mi se nije javila...…

Kurir pre 4 sati
Rada Manojlović pojavila se na rođendanskoj proslavi i promociji novih pesama Katarine Grujić, za koju su mediji svojevremeno pisali da nije u najboljim odnosima sa pevačicom. Nasmejana i odlično raspoložena, Rada je govorila o aktuelnim temama, odnosu… »
Radu pitali da li je istina da je Milanu Stankoviću platila 50.000 evra izlazak iz Granda, ona rekla samo ovo

Radu pitali da li je istina da je Milanu Stankoviću platila 50.000 evra izlazak iz Granda, ona rekla samo ovo

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Radmila Manojlović pojavila se večeras na proslavi rođendana svoje koleginice Katarine Grujić, u jednom beogradskom restoranu. Nasmejana i vidno raspoložena, Rada je stala pred pripadnike sedme sile i progovorila o brojnim aktuelnim temama… »
"U haosu su, ne javljaju se nikome", Nadica Ademov o Slobi Vasiću, pa pomenula i Đanija: "Došlo je vreme da..."

"U haosu su, ne javljaju se nikome", Nadica Ademov o Slobi Vasiću, pa pomenula i Đanija: "Došlo je vreme da..."

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Nadica Ademov došla je sa suprugom Damirom na promociju i proslavu rođendana svoje koleginice Katarine Grujić. Pred pripadnicima sedme sile, Nadica je govorila o brojnim aktuelnim temama, a dotakla se i incidenta koji se nedavno dogodio, kada je… »
Tea pokupila sve poglede na Kaćinoj promociji: Pojavila se "mokra" u ultra kratkom miniću, na stomaku prorezi

Tea pokupila sve poglede na Kaćinoj promociji: Pojavila se "mokra" u ultra kratkom miniću, na stomaku prorezi

Telegraf pre 4 sati
Mlada pevačica Tea Bilanović pojavila se večeras na promociji i proslavi rođendana koleginice Katarine Grujić u jednom poznatom beogradskom restoranu. Tea je prikupila sve poglede kada se pojavila u braon haljini sa prorezima na stomaku, a minić je… »
"Opljačkana sam" Barbara Bobak otišla u Španiju pa ostala bez ozbiljne sume novca: U pitanju je hiljade evra

"Opljačkana sam" Barbara Bobak otišla u Španiju pa ostala bez ozbiljne sume novca: U pitanju je hiljade evra

Kurir pre 6 sati
Barbara Bobak večeras se pojavila na proslavi kod Katarine Grujić, a ono što su svi primetili je to da je pevačica drastično smršala. Ona je odmah otkrila da ne planira tu da stane, ali i o aktuelnoj temi - Evrovizija. - Želim da se spustim na 18 posto… »
"Opljačkana sam!" Barbari Bobak ukrali 1.500 evra, pevačica nije znala šta je snašlo! Sve se desilo ovde

"Opljačkana sam!" Barbari Bobak ukrali 1.500 evra, pevačica nije znala šta je snašlo! Sve se desilo ovde

Telegraf pre 5 sati
Barbara Bobak pojavila se večeras, 20. maja, na proslavi rođendana svoje koleginice Katarine Grujić, a izgledom je oduševila sve prisutne. Za ovu priliku odabrala je kožnu kombinaciju - efektnu jaknu i šorc koji je istakao njene vitke noge, a ceo autfit… »
Estrada se sjatila kod Kaće: Đani u javnosti nakon ujeda čoveka, Maja u bombastičnom miniću, Tamara kao diva

Estrada se sjatila kod Kaće: Đani u javnosti nakon ujeda čoveka, Maja u bombastičnom miniću, Tamara kao diva

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Katarina Grujić večeras proslavlja 34. rođendan, ali i izlazak tri nove pesme, koje su nedavno osvanule na svim muzičkim platformama. Ovim povodom organizovala je gala proslavu u jednom poznatom restoranu u Beogradu, gde je okupila brojne kolege… »
(Video) "opljačkana sam": Barbara Bobak doživela pakao na Tenerifima, pa otkrila sa koliko para mesečno žive pevači: Cifra…

(Video) "opljačkana sam": Barbara Bobak doživela pakao na Tenerifima, pa otkrila sa koliko para mesečno žive pevači: Cifra…

Blic pre 6 sati
Barbara je značajno smršala i planira da nastavi dok ne dostigne 18% telesnih masti. Komentarisala je pobednicu Evrovizije iz Bugarske i podržala Teu Tairović za potencijalno učešće na ovom takmičenju. Barbara Bobak otkrila je za "Blic" kako je na… »
Maja Berović došla kod Kaće, pa progovorila o Ceci i Milici Pavlović! Svi komentarišu njihov odnos, a evo šta kaže…

Maja Berović došla kod Kaće, pa progovorila o Ceci i Milici Pavlović! Svi komentarišu njihov odnos, a evo šta kaže…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Katarina Grujić danas proslavlja 32. rođendan, ali istovremeno promoviše i svoj novi album. Na događaj u luksuznom lokalu stigla je u pratnji supruga Marka Gobeljića i ćerke Katje. Na proslavi se pojavila i Maja Berović, koja je došla da podrži… »
Kaća Grujić odrešila kesu za luks dekoraciju na proslavi: Dala 400.000 € za stan, sada ponovo pokazuje raskoš

Kaća Grujić odrešila kesu za luks dekoraciju na proslavi: Dala 400.000 € za stan, sada ponovo pokazuje raskoš

Mondo pre 7 sati
Pevačica Katarina Grujić danas proslavlja svoj 32. rođendan, ali promoviše i svoj novi album. Ona je u luksuzni lokal stigla u pratnji supruga Marka Gobeljića i ćerke Katje. Kaća je za ovu priliku odabrala elegantnu haljinu koja je privukla poglede svih… »
Ovo su sestra i roditelji Katarine Grujić: Stigli na ćerkinu proslavu, tata je uspešan biznismen, skriva se ispod tamnih…

Ovo su sestra i roditelji Katarine Grujić: Stigli na ćerkinu proslavu, tata je uspešan biznismen, skriva se ispod tamnih…

Kurir pre 7 sati
Katarina Grujić danas proslavlja svoj rođendan u jednom restoranu u Beogradu, a ovo nije samo rođendan već je u pitanju duplo slavlje. Pevačica ujedno i promoviše svoj novi album, a kako kažu upućeni izvori, večeras će cela estrada slaviti sa Kaćom. Pre… »
Duplo slavlje kod Kaće Grujić i Gobelje: Estrada se okuplja, čestitke pljušte, ona dobila najvredniji poklon

Duplo slavlje kod Kaće Grujić i Gobelje: Estrada se okuplja, čestitke pljušte, ona dobila najvredniji poklon

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Katarina Grujić danas proslavlja 34. rođendan, ali i izlazak tri nove pesme, koje su nedavno ugledale svetlost dana, a već pronalaze put do srca publike. Kaća je organizovala gala proslavu u Beogradu, a u poznati restoran došla je prva, u… »

Vesti dana »