Повезане вести
"Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре" Старлета након ријалитија живи у стану од 300.000 евра, а сад шокирала све: Са…
Курир пре 22 дана
Бивша ријалити учесница и старлета Слађана Лазић, познатија као Слађа Поршелина, не престаје да шокира јавност због свог живота на високој нози. Слађи је уобичајено то да троши доста новца, а сада је открила да је са дечком… »
"Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре!" Слађа шокирала признањем: "Са новим сам пукла 30.000 евра"
Телеграф пре 22 дана
Бивша ријалити учесница и старлета Слађана Лазић, познатија као Слађа Поршелина, не престаје да шокира јавност због свог живота на високој нози. Слађи је уобичајено то да троши доста новцда а сада је открила да је са дечком… »
"Испуњава све моје прохтеве" Српска старлета шокира: "Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре, а са новим сам пукла…
Блиц пре 23 дана
Иако се описује као 'сингл', каже да има султана који јој испуњава све жеље, а планира и нова естетска побољшања. Поршелина је истакла да зарађује и путем сајта за одрасле, наводећи да просечна старлета зарађује 2.000-3.000… »
Вести дана »
Продужен притвор бившем начелнику београдске полиције Веселину Милићу и још шесторици осумњичених
НИН пре 33 минутајош 26 повезаних
У Србији у наредних седам дана бензин и дизел јефтинији за по два динара
Нова економија пре 1 сатјош 46 повезаних
уживо Споразум САД и Ирана: Одређено потенцијално место и време потписивања
НИН пре 1 сатјош 26 повезаних
Припремите се на саобраћајне гужве: Почињу радови на спајању "Милоша Великог" и "Моравског коридора"
Дневник пре 43 минутајош 20 повезаних
Грчки министар с Мацутом: Србија може да рачуна на нашу подршку у приступању ЕУ
Бета пре 2 сатајош 19 повезаних