Povezane vesti
"Bivši mi je uradio silikone, vratiću mu pare" Starleta nakon rijalitija živi u stanu od 300.000 evra, a sad šokirala sve: Sa…
Kurir pre 5 sati
Bivša rijaliti učesnica i starleta Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, ne prestaje da šokira javnost zbog svog života na visokoj nozi. Slađi je uobičajeno to da troši dosta novca, a sada je otkrila da je sa dečkom potrošila čak 30.000 evra u… »
"Bivši mi je uradio silikone, vratiću mu pare!" Slađa šokirala priznanjem: "Sa novim sam pukla 30.000 evra"
Telegraf pre 8 sati
Bivša rijaliti učesnica i starleta Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, ne prestaje da šokira javnost zbog svog života na visokoj nozi. Slađi je uobičajeno to da troši dosta novcda a sada je otkrila da je sa dečkom potrošila čak 30.000 evra u… »
"Ispunjava sve moje prohteve" Srpska starleta šokira: "Bivši mi je uradio silikone, vratiću mu pare, a sa novim sam pukla…
Blic pre 19 sati
Iako se opisuje kao 'singl', kaže da ima sultana koji joj ispunjava sve želje, a planira i nova estetska poboljšanja. Poršelina je istakla da zarađuje i putem sajta za odrasle, navodeći da prosečna starleta zarađuje 2.000-3.000 evra dnevno. Bivša… »
Vesti dana »
Bivši službenik Obaveštajne službe Austrije osuđen zbog špijunaže za Rusiju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Danas Spasovdanska litija povodom slave grada, u njoj Pojas Presvete Bogorodice
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
U Srbiji danas sunčano uz oblačne intervale, najviša dnevna temperatura do 26 stepeni
Nova pre 4 satijoš 1 povezana