Повезане вести

"Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре" Старлета након ријалитија живи у стану од 300.000 евра, а сад шокирала све: Са…

"Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре" Старлета након ријалитија живи у стану од 300.000 евра, а сад шокирала све: Са…

Курир пре 22 дана
Бивша ријалити учесница и старлета Слађана Лазић, познатија као Слађа Поршелина, не престаје да шокира јавност због свог живота на високој нози. Слађи је уобичајено то да троши доста новца, а сада је открила да је са дечком… »
"Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре!" Слађа шокирала признањем: "Са новим сам пукла 30.000 евра"

"Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре!" Слађа шокирала признањем: "Са новим сам пукла 30.000 евра"

Телеграф пре 22 дана
Бивша ријалити учесница и старлета Слађана Лазић, познатија као Слађа Поршелина, не престаје да шокира јавност због свог живота на високој нози. Слађи је уобичајено то да троши доста новцда а сада је открила да је са дечком… »
"Испуњава све моје прохтеве" Српска старлета шокира: "Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре, а са новим сам пукла…

"Испуњава све моје прохтеве" Српска старлета шокира: "Бивши ми је урадио силиконе, вратићу му паре, а са новим сам пукла…

Блиц пре 23 дана
Иако се описује као 'сингл', каже да има султана који јој испуњава све жеље, а планира и нова естетска побољшања. Поршелина је истакла да зарађује и путем сајта за одрасле, наводећи да просечна старлета зарађује 2.000-3.000… »

Вести дана »