Повезане вести
Шокантна исповест Рафаела Надала: "Гушио сам се у сопственој пљувачки, имам две перфорације црева од лекова, ишао сам и код…
Нова пре 23 дана
Рафаел Надал, легендарни бивши тенисер, говорио је о најтежим тренуцима са којима се суочавао током каријере. Открио је, између осталог, како је ризиковао 2012. године и како је имао помоћ психијатра. Исповест освајача 22 гренд… »
Страшна исповест: Надал отворио душу, по први пут открио, каријеру умало завршио 2012. године
Вечерње новости пре 23 дана
ЛЕГЕНДАРНИ Рафаел Надал важи за једног од најбољих тенисера свих времена, а Шпанац је у интервјуу датом "Марки" отворио душу. Пхото> ПЕТТЕР АРВИДСОН/БИЛДБИРĹН / Схуттерстоцк Едиториал / Профимедиа Он је говорио о тешким… »
Рафаел Надал: "Гушио сам се у сопственој пљувачки, ишао сам код психијатра, имам перфорацију црева од лекова"
Телеграф пре 23 дана
Психијатар ми је дао лекове, гушио сам се у сопственој пљувачки без флашице воде. Легендарни тенисер, један од најбољих икада, Шпанац Рафаел Надал, освајач 22 Гренд слем трофеја, дао је интервју за Марку, где се дотакао многих… »
Вести дана »
Јово Лукић донео предност Босни и Херцеговини у Торонту против Канаде
РТС пре 12 минутајош 31 повезана
Виши суд продужио притвор бившем шефу београдске полиције
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 41 повезана
У саобраћајним несрећама у Црној Гори за 16 сати погинуло двоје српских држављана
РТС пре 12 минутајош 34 повезане
Који образовни профили највише привлаче будуће средњошколце у Србији: "Расте интересовање за стручне школе и занате"
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 26 повезаних
Србин у центру спектакла: Александар Гајић виолином отворио меч БиХ и Канаде ФОТО
Б92 пре 12 минутајош 29 повезаних