Povezane vesti

Šokantna ispovest Rafaela Nadala: "Gušio sam se u sopstvenoj pljuvački, imam dve perforacije creva od lekova, išao sam i kod…

Šokantna ispovest Rafaela Nadala: "Gušio sam se u sopstvenoj pljuvački, imam dve perforacije creva od lekova, išao sam i kod…

Nova pre 17 sati
Rafael Nadal, legendarni bivši teniser, govorio je o najtežim trenucima sa kojima se suočavao tokom karijere. Otkrio je, između ostalog, kako je rizikovao 2012. godine i kako je imao pomoć psihijatra. Ispovest osvajača 22 grend slem titule za mnoge je… »
Strašna ispovest: Nadal otvorio dušu, po prvi put otkrio, karijeru umalo završio 2012. godine

Strašna ispovest: Nadal otvorio dušu, po prvi put otkrio, karijeru umalo završio 2012. godine

Večernje novosti pre 16 sati
LEGENDARNI Rafael Nadal važi za jednog od najboljih tenisera svih vremena, a Španac je u intervjuu datom "Marki" otvorio dušu. Photo> PETTER ARVIDSON/BILDBYRĹN / Shutterstock Editorial / Profimedia On je govorio o teškim trenutima, otkrivši da je zbog… »
Rafael Nadal: "Gušio sam se u sopstvenoj pljuvački, išao sam kod psihijatra, imam perforaciju creva od lekova"

Rafael Nadal: "Gušio sam se u sopstvenoj pljuvački, išao sam kod psihijatra, imam perforaciju creva od lekova"

Telegraf pre 17 sati
Psihijatar mi je dao lekove, gušio sam se u sopstvenoj pljuvački bez flašice vode. Legendarni teniser, jedan od najboljih ikada, Španac Rafael Nadal, osvajač 22 Grend slem trofeja, dao je intervju za Marku, gde se dotakao mnogih teških trenutaka u… »

Vesti dana »