Повезане вести

Шокантна исповест Рафаела Надала: "Гушио сам се у сопственој пљувачки, имам две перфорације црева од лекова, ишао сам и код…

Шокантна исповест Рафаела Надала: "Гушио сам се у сопственој пљувачки, имам две перфорације црева од лекова, ишао сам и код…

Нова пре 23 дана
Рафаел Надал, легендарни бивши тенисер, говорио је о најтежим тренуцима са којима се суочавао током каријере. Открио је, између осталог, како је ризиковао 2012. године и како је имао помоћ психијатра. Исповест освајача 22 гренд… »
Страшна исповест: Надал отворио душу, по први пут открио, каријеру умало завршио 2012. године

Страшна исповест: Надал отворио душу, по први пут открио, каријеру умало завршио 2012. године

Вечерње новости пре 23 дана
ЛЕГЕНДАРНИ Рафаел Надал важи за једног од најбољих тенисера свих времена, а Шпанац је у интервјуу датом "Марки" отворио душу. Пхото> ПЕТТЕР АРВИДСОН/БИЛДБИРĹН / Схуттерстоцк Едиториал / Профимедиа Он је говорио о тешким… »
Рафаел Надал: "Гушио сам се у сопственој пљувачки, ишао сам код психијатра, имам перфорацију црева од лекова"

Рафаел Надал: "Гушио сам се у сопственој пљувачки, ишао сам код психијатра, имам перфорацију црева од лекова"

Телеграф пре 23 дана
Психијатар ми је дао лекове, гушио сам се у сопственој пљувачки без флашице воде. Легендарни тенисер, један од најбољих икада, Шпанац Рафаел Надал, освајач 22 Гренд слем трофеја, дао је интервју за Марку, где се дотакао многих… »

Вести дана »