Повезане вести

(Видео) Заточени хуманитарци клечали, он им се ругао! Језиви снимци израелског министра згрозили и разбеснели Европу: Брутално…

(Видео) Заточени хуманитарци клечали, он им се ругао! Језиви снимци израелског министра згрозили и разбеснели Европу: Брутално…

Блиц пре 22 дана
Француска, Италија и Велика Британија позвале су израелске дипломате на разговор, док Италија предлаже разматрање увођења санкција против Бен-Гвира на нивоу ЕУ Пољска изјављује да разматра забрану уласка израелском министру и… »
Кошта: Запањен сам поступањем израелског министра Бен-Гвира према члановима флотиле

Кошта: Запањен сам поступањем израелског министра Бен-Гвира према члановима флотиле

Инсајдер пре 22 дана
Председник Европског савета Антонио Кошта данас је изјавио да је „запањен“ поступањем израелског министра Бен-Гвира према члановима флотиле који су покушавали да уђу у Газу како би доставили помоћ. Глобална флотила Сумуд Фото… »
Бен Гвир направио скандал; Огласио се и Кошта: "Запањен сам" ФОТО/ВИДЕО

Бен Гвир направио скандал; Огласио се и Кошта: "Запањен сам" ФОТО/ВИДЕО

Б92 пре 22 дана
Председник Европског савета Антонио Кошта данас је изјавио да је запањен поступањем израелског министра Бен-Гвира према члановима флотиле који су покушавали да уђу у Газу како би доставили помоћ. "Запањен сам поступањем… »

Политика пре 22 дана
Бродови флотиле Глобал Сумуд испловили су са југа Турске по трећи пут, након што је Израел претходне мисије пресрео у међународним водама. БРИСЕЛ - Председник Европског савета Антонио Кошта данас је изјавио да је „запањен”… »

Вести дана »