Povezane vesti
(Video) Zatočeni humanitarci klečali, on im se rugao! Jezivi snimci izraelskog ministra zgrozili i razbesneli Evropu: Brutalno…
Blic pre 2 sata
Francuska, Italija i Velika Britanija pozvale su izraelske diplomate na razgovor, dok Italija predlaže razmatranje uvođenja sankcija protiv Ben-Gvira na nivou EU Poljska izjavljuje da razmatra zabranu ulaska izraelskom ministru i traži izvinjenje zbog… »
Košta: Zapanjen sam postupanjem izraelskog ministra Ben-Gvira prema članovima flotile
Insajder pre 11 sati
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta danas je izjavio da je „zapanjen“ postupanjem izraelskog ministra Ben-Gvira prema članovima flotile koji su pokušavali da uđu u Gazu kako bi dostavili pomoć. Globalna flotila Sumud Foto: Tanjug/ Global Sumud… »
Ben Gvir napravio skandal; Oglasio se i Košta: "Zapanjen sam" FOTO/VIDEO
B92 pre 11 sati
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta danas je izjavio da je zapanjen postupanjem izraelskog ministra Ben-Gvira prema članovima flotile koji su pokušavali da uđu u Gazu kako bi dostavili pomoć. "Zapanjen sam postupanjem izraelskog ministra Ben-Gvira… »
Košta: Zapanjen sam postupanjem izraelskog ministra Ben-Gvira prema članovima flotile
Politika pre 11 sati
Brodovi flotile Global Sumud isplovili su sa juga Turske po treći put, nakon što je Izrael prethodne misije presreo u međunarodnim vodama. BRISEL - Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta danas je izjavio da je „zapanjen” postupanjem izraelskog… »
Vesti dana »
Sud pravde EU: Evropska unija može da zamrzne rusku imovinu čak iako se nalazi u fondovima
Euronews pre 53 minutajoš 35 povezanih
Lazić o pucnjavi u restoranu na Novom Beogradu: Policija nije u stanju da izađe na kraj sa "reketiranjem"
N1 Info pre 1 satjoš 59 povezanih
Nenadić: Nezgrapna izjava Kos, ključno je šta će o pojedinim izmenama zakona reći ODIHR
N1 Info pre 17 minutajoš 28 povezanih
Mladen Mijatović objavio fotografije: Prah i pepeo, sve je izgorelo
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih
„Srbija logistički centar za ukrajinske kompanije“: Ruska agencija o poseti delegacije iz Kijeva Beogradu
Danas pre 3 satajoš 48 povezanih