Повезане вести
Бивша снајка Доналда Трампа болује од рака: Ванеса се огласила потресним речима (фото)
Курир 21.05.2026
Некадашња снаја бившег америчког председника, Ванеса Трамп, поделила је са јавношћу вести о свом здравственом стању, потврдивши да јој је дијагностикован рак дојке. Ова четрдесетосмогодишњакиња је путем друштвених мрежа… »
Бивша супруга Доналда Трампа млађег саопштила да се лечи од рака дојке
Еуроневс 21.05.2026
Бивша супруга Доналда Трампа млађег, Ванеса Трамп (48) саопштила је да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. "Желела бих да захвалим својим лекарима што су ми раније ове недеље обавили процедуру", рекла је Ванеса… »
Бивша Трампова снаја објавила да болује од рака: "Ово нису вести које ико очекује" ФОТО
Б92 21.05.2026
Бивша супруга Доналда Трампа млађег, Ванеса Трамп (48) саопштила је данас да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. "Желим да поделим са свима вести о мом здрављу. Недавно ми је дијагностикован рак дојке. Иако ово… »
"Хвала свима на подршци": Бивша супруга Доналда Трампа млађег саопштила да има рак дојке
Вечерње новости 21.05.2026
БИВША супруга Доналда Трампа млађег, Ванеса Трамп (48), саопштила је данас да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. Фото: Медиа Пунцх, МедиаПунцх Инц/Алами/Профимедиа Она је то написала на друштвеној мрежи… »
Ванеса Трамп оболела од рака
Телеграф 21.05.2026
Ванеса Трамп, бивша супруга Доналда Трампа млађег, саопштила је данас да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. "Желела бих да захвалим својим лекарима што су ми раније ове недеље обавили процедуру", рекла је… »
Вести дана »
Пожари у Француској и Шпанији: Евакуисано више од 267.000 људи; Фон дер Лајен: Цела Европа пружа помоћ
РТВ пре 6 сатијош 41 повезана
Вучић: Имаћемо одлучујуће изборе за два до четири месеца
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 15 повезаних
Познато ко ће водити Војводину на Маракани: Клупско решење одмах пред највећим изазовом!
Хот спорт пре 3 минутајош 23 повезане
Потпарол Кремља Дмитриј Песков: Замрзавање сукоба у Украјини тренутно није могуће
Инсајдер пре 1 сатјош 17 повезаних