Повезане вести

Бивша снајка Доналда Трампа болује од рака: Ванеса се огласила потресним речима (фото)

Бивша снајка Доналда Трампа болује од рака: Ванеса се огласила потресним речима (фото)

Курир пре 24 дана
Некадашња снаја бившег америчког председника, Ванеса Трамп, поделила је са јавношћу вести о свом здравственом стању, потврдивши да јој је дијагностикован рак дојке. Ова четрдесетосмогодишњакиња је путем друштвених мрежа… »
Бивша супруга Доналда Трампа млађег саопштила да се лечи од рака дојке

Бивша супруга Доналда Трампа млађег саопштила да се лечи од рака дојке

Еуроневс пре 24 дана
Бивша супруга Доналда Трампа млађег, Ванеса Трамп (48) саопштила је да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. "Желела бих да захвалим својим лекарима што су ми раније ове недеље обавили процедуру", рекла је Ванеса… »
Бивша Трампова снаја објавила да болује од рака: "Ово нису вести које ико очекује" ФОТО

Бивша Трампова снаја објавила да болује од рака: "Ово нису вести које ико очекује" ФОТО

Б92 пре 24 дана
Бивша супруга Доналда Трампа млађег, Ванеса Трамп (48) саопштила је данас да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. "Желим да поделим са свима вести о мом здрављу. Недавно ми је дијагностикован рак дојке. Иако ово… »
"Хвала свима на подршци": Бивша супруга Доналда Трампа млађег саопштила да има рак дојке

"Хвала свима на подршци": Бивша супруга Доналда Трампа млађег саопштила да има рак дојке

Вечерње новости пре 24 дана
БИВША супруга Доналда Трампа млађег, Ванеса Трамп (48), саопштила је данас да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. Фото: Медиа Пунцх, МедиаПунцх Инц/Алами/Профимедиа Она је то написала на друштвеној мрежи… »
Ванеса Трамп оболела од рака

Ванеса Трамп оболела од рака

Телеграф пре 24 дана
Ванеса Трамп, бивша супруга Доналда Трампа млађег, саопштила је данас да јој је откривен рак дојке и да ради на плану лечења. "Желела бих да захвалим својим лекарима што су ми раније ове недеље обавили процедуру", рекла је… »

Вести дана »