Povezane vesti

Bivša supruga Donalda Trampa mlađeg saopštila da se leči od raka dojke

Bivša supruga Donalda Trampa mlađeg saopštila da se leči od raka dojke

Euronews pre 4 sati
Bivša supruga Donalda Trampa mlađeg, Vanesa Tramp (48) saopštila je da joj je otkriven rak dojke i da radi na planu lečenja. "Želela bih da zahvalim svojim lekarima što su mi ranije ove nedelje obavili proceduru", rekla je Vanesa Tramp u objavi na… »
Bivša snajka Donalda Trampa boluje od raka: Vanesa se oglasila potresnim rečima (foto)

Bivša snajka Donalda Trampa boluje od raka: Vanesa se oglasila potresnim rečima (foto)

Kurir pre 5 sati
Nekadašnja snaja bivšeg američkog predsednika, Vanesa Tramp, podelila je sa javnošću vesti o svom zdravstvenom stanju, potvrdivši da joj je dijagnostikovan rak dojke. Ova četrdesetosmogodišnjakinja je putem društvenih mreža obavestila pratioce da je već… »
Bivša Trampova snaja objavila da boluje od raka: "Ovo nisu vesti koje iko očekuje" FOTO

Bivša Trampova snaja objavila da boluje od raka: "Ovo nisu vesti koje iko očekuje" FOTO

B92 pre 5 sati
Bivša supruga Donalda Trampa mlađeg, Vanesa Tramp (48) saopštila je danas da joj je otkriven rak dojke i da radi na planu lečenja. "Želim da podelim sa svima vesti o mom zdravlju. Nedavno mi je dijagnostikovan rak dojke. Iako ovo nisu vesti koje iko… »
"Hvala svima na podršci": Bivša supruga Donalda Trampa mlađeg saopštila da ima rak dojke

"Hvala svima na podršci": Bivša supruga Donalda Trampa mlađeg saopštila da ima rak dojke

Večernje novosti pre 5 sati
BIVŠA supruga Donalda Trampa mlađeg, Vanesa Tramp (48), saopštila je danas da joj je otkriven rak dojke i da radi na planu lečenja. Foto: Media Punch, MediaPunch Inc/Alamy/Profimedia Ona je to napisala na društvenoj mreži instagram, izražavajući tugu… »
Vanesa Tramp obolela od raka

Vanesa Tramp obolela od raka

Telegraf pre 5 sati
Vanesa Tramp, bivša supruga Donalda Trampa mlađeg, saopštila je danas da joj je otkriven rak dojke i da radi na planu lečenja. "Želela bih da zahvalim svojim lekarima što su mi ranije ove nedelje obavili proceduru", rekla je Vanesa Tramp (48) u objavi na… »

Vesti dana »