Povezane vesti

(Foto) Asmin ga proziva da je bio sa muškarcima, on se odmah oglasio: Marko Marković se skinuo pa pokazao kakva je zver

(Foto) Asmin ga proziva da je bio sa muškarcima, on se odmah oglasio: Marko Marković se skinuo pa pokazao kakva je zver

Kurir pre 4 sati
Raprave za crnim stolom između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, gotovo da ne prestaju. Nakon kraha veze bivši partneri ne prestaju da iznose prljav veš iz odnosa, a sada je Asmin izjavio da mu je starleta rekla da je uhvatila Marka Markovića kako se… »
"Rekla mi je da ga je uhvatila kako piše sa muškarcima" Stanija lije suze, ne može da veruje šta je Asmin izneo u javnost: Sve…

"Rekla mi je da ga je uhvatila kako piše sa muškarcima" Stanija lije suze, ne može da veruje šta je Asmin izneo u javnost: Sve…

Kurir pre 11 sati
Rat između bivših partnera Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića se ne zaustavlja! Gotovo svakog dana imamo prilike da saznamo i čujemo nešto novo što Asmin ima da kaže o Staniji ili ona o njemu, a sada je Durdžić otkrio šta mu je sve starleta ispričala o… »
"Uhvatila ga je da..." Asmin opleo po Stanijinom bivšem, ona u neverici: "Briznula u plač! Nakazo, lažeš..."

"Uhvatila ga je da..." Asmin opleo po Stanijinom bivšem, ona u neverici: "Briznula u plač! Nakazo, lažeš..."

Telegraf pre 11 sati
Od Stanijing ulaska u Elitu, ne prestaju njene razmirice sa Asminom Durdžićem. Njih dvoje su opet imali verbalni okršj a sada su u sve upleli i Stanijinog bivšeg momka Marka Markovića. Rasprava je započela Stanijinim pokušajem da objasni situaciju i… »
Asmin izneo sav prljav veš o vezi Stanije i Marka: "Rekla mi je kako ga je uhvatila da se dopisuje s muškarcima"

Asmin izneo sav prljav veš o vezi Stanije i Marka: "Rekla mi je kako ga je uhvatila da se dopisuje s muškarcima"

Mondo pre 10 sati
Rat između bivših partnera Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića se ne zaustavlja. Gotovo svakog dana imamo prilike da saznamo i čujemo nešto novo što Asmin ima da kaže o Staniji ili ona o njemu, a sada je Durdžić otkrio šta mu je sve starleta ispričala o… »
Asmin izneo šok tvrdnje o Marku Markoviću: "Uhvatila ga je da se dopisuje sa...", Stanija počela da plače, ne može da veruje…

Asmin izneo šok tvrdnje o Marku Markoviću: "Uhvatila ga je da se dopisuje sa...", Stanija počela da plače, ne može da veruje…

Blic pre 11 sati
Asmin je nastavio s uvredama, nazivajući Marka nesposobnim i proklinjući ga. U svađu su bile uvučene i treće osobe, a Stanija je demantovala Asminove tvrdnje o Tanari. U "Zadruzi 9 Eliti" je nastao opšti haos kada su u centru pažnje našli Stanija… »

Vesti dana »