Povezane vesti

"Telo me boli od umora..." Glumica razbila mit o idiličnim životima iza društvenih mreža: "Svi smo nervozni"

"Telo me boli od umora..." Glumica razbila mit o idiličnim životima iza društvenih mreža: "Svi smo nervozni"

Telegraf pre 3 sata
Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih glumačkih parova a njih dvoje imaju dvoje dece. Iako svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, jednom prilikom glumica je govorila o tome da njih dvoje dele kućne poslove jer se… »
"Realnost je drugačija, telo me boli od umora": Tamara Dragičević sa ovim se često suočava

"Realnost je drugačija, telo me boli od umora": Tamara Dragičević sa ovim se često suočava

Nova pre 9 sati
Tamara Dragičević i Petar Benčina jedan su od najpoznatijih glumačkih parova, a u braku su dobili troje dece. Oni retko govore o privatnom životu i trude se da intimu maksimalno sačuvaju za sebe, a jednom prilikom je glumica istakla da kućne poslove… »
"Dok kačim nasmejane slike, telo me boli od umora", Tamara Dragičević progovorila o životu sa troje dece: "To su i njegova…

"Dok kačim nasmejane slike, telo me boli od umora", Tamara Dragičević progovorila o životu sa troje dece: "To su i njegova…

Kurir pre 10 sati
Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih i najvoljenijih glumačkih parova na domaćoj sceni. Iako su godinama pod budnim okom javnosti, njih dvoje privatni život čuvaju daleko od nepotrebnog eksponiranja. U braku su dobili troje… »
"Realnost je drugačija, telo me boli od umora" Tamara Dragičević sa Benčinom ima troje dece, a sa ovim se često suočava: "Svi…

"Realnost je drugačija, telo me boli od umora" Tamara Dragičević sa Benčinom ima troje dece, a sa ovim se često suočava: "Svi…

Blic pre 12 sati
Poručuje ženama i deci da ne veruju u idilične fotografije na Instagramu, jer su to samo fragmenti tuđih života. Naglasila je da se kućni poslovi dele ravnopravno i da je pitanje da li joj muž 'pomaže' oko dece pogrešno, jer su to zajednička deca i… »

Vesti dana »