Повезане вести

"Пристала сам да се удам за њега, а нисмо се ни пољубили": Наша глумица открила како је нашла љубав живота

"Пристала сам да се удам за њега, а нисмо се ни пољубили": Наша глумица открила како је нашла љубав живота

Нова 21.05.2026
Милица Милша већ дуги низ година ужива у складном браку са Жарком Јокановићем. Они су се венчали крајем августа 1999. године, а њихова љубавна прича је толико несвакидашња да су одлуку о браку донели пре него што је пао први… »
"Почела сам да мислим о њему." Наша глумица удата је за њега, а никада није открила ко је отац њеног сина

"Почела сам да мислим о њему." Наша глумица удата је за њега, а никада није открила ко је отац њеног сина

Телеграф 21.05.2026
Иако данас ужива у огромном успеху и љубави са сценаристом Жарком Јокановићем, животни пут Милице Милше обележили су и бројни изазови, посебно када је као студенткиња постала самохрана мајка, а у јавности никада није открила ко… »
Српска глумица никада није открила ко је отац њеног сина, а данас ужива у љубави са сценаристом: "Није прошло много времена…

Српска глумица никада није открила ко је отац њеног сина, а данас ужива у љубави са сценаристом: "Није прошло много времена…

Блиц 21.05.2026
Као студенткиња постала је самохрана мајка сина Антонија, о чијем оцу никада није јавно говорила. Улога Аде Каначки у серији 'Игра судбине' донела јој је велики финансијски успех и популарност. Иако данас ужива у огромном успеху… »

Вести дана »