Povezane vesti
Da li je postojeća niška deponija ekološka bomba i hoće li uopšte biti izgrađena nova?
Danas pre 23 dana
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, zatražila je zatvaranje neuslovne gradske deponije koja je „postala ekološka bomba“ i izgradnju nove, regionalne, po evropskim i svetskim ekološkim standardima. Ova grupa građana je… »
Zatraženo hitno zatvaranje gradske deponije u Nišu
Danas pre 23 dana
Predsednik opštinskog odbora grupe građana „Niš, moj grad“ Slavoljub Savić zatražio je danas hitno zatvaranje gradske deponije na Bubnju i istakao da ona predstavlja ekološki problem broj jedan u gradu i ozbiljnu pretnju po zdravlje građana, kvalitet… »
Zatraženo hitno zatvaranje gradske deponije u Nišu
Serbian News Media pre 23 dana
Predsednik opštinskog odbora grupe građana „Niš, moj grad“ Slavoljub Savić zatražio je danas hitno zatvaranje gradske deponije na Bubnju i istakao da ona predstavlja ekološki problem broj jedan u gradu i ozbiljnu pretnju po zdravlje građana, kvalitet… »
Slavoljub Savić: Deponija na Bubnju postala ekološka bomba!
Jugmedia pre 24 dana
Deponija na Bubnju danas predstavlja ekološki problem broj jedan u gradu Niš i ozbiljnu pretnju po zdravlje građana, kvalitet vazduha, zemljišta i životne sredine, ocenio je Slavoljub Savić iz koalicije “Niš moj grad” i zatražio njeno hitno… »
„Niš, moj grad“: Hitno zatvoriti deponiju na Bubnju i izgraditi novu
Južne vesti pre 24 dana
Iz organizacije “Niš, moj grad” traže hitno zatvaranje deponije na Bubnju jer smatraju da predstavlja ekološki problem. Predlažu izgradnju nove deponije po evropskim i svetskim ekološkim standardima, kao i da gradska vlast u rešavanje problema uključi… »
Grupa građana „Niš, moj grad“ traži hitno zatvaranje deponije na Bubnju i izgradnju nove
Naissus info pre 24 dana
„Deponija na Bubnju postala je ekološka bomba, tražimo hitno zatvaranje i novu regionalnu deponiju“, navode i GG „Niš, moj grad“ i zahtevaju izgradnju nove. Iz GG „Niš, moj grad“ navode da deponija na Bubnju danas predstavlja ekološki problem broj jedan… »
Vesti dana »
Tramp tvrdi "danas će biti potpisan sporazum", Teheran to dovodi u pitanje
BBC News pre 52 minutajoš 27 povezanih
Šok za Tursku u Vankuveru - Australija savršenom završnicom napravila iznenađenje
RTS pre 3 satajoš 36 povezanih