Povezane vesti

Zatraženo hitno zatvaranje gradske deponije u Nišu

Danas pre 4 sati
Predsednik opštinskog odbora grupe građana „Niš, moj grad“ Slavoljub Savić zatražio je danas hitno zatvaranje gradske deponije na Bubnju i istakao da ona predstavlja ekološki problem broj jedan u gradu i ozbiljnu pretnju po zdravlje građana, kvalitet… »
Da li je postojeća niška deponija ekološka bomba i hoće li uopšte biti izgrađena nova?

Da li je postojeća niška deponija ekološka bomba i hoće li uopšte biti izgrađena nova?

Danas pre 4 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, zatražila je zatvaranje neuslovne gradske deponije koja je „postala ekološka bomba“ i izgradnju nove, regionalne, po evropskim i svetskim ekološkim standardima. Ova grupa građana je… »

Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik opštinskog odbora grupe građana „Niš, moj grad“ Slavoljub Savić zatražio je danas hitno zatvaranje gradske deponije na Bubnju i istakao da ona predstavlja ekološki problem broj jedan u gradu i ozbiljnu pretnju po zdravlje građana, kvalitet… »
Slavoljub Savić: Deponija na Bubnju postala ekološka bomba!

Slavoljub Savić: Deponija na Bubnju postala ekološka bomba!

Jugmedia pre 7 sati
Deponija na Bubnju danas predstavlja ekološki problem broj jedan u gradu Niš i ozbiljnu pretnju po zdravlje građana, kvalitet vazduha, zemljišta i životne sredine, ocenio je Slavoljub Savić iz koalicije “Niš moj grad” i zatražio njeno hitno… »
„Niš, moj grad“: Hitno zatvoriti deponiju na Bubnju i izgraditi novu

„Niš, moj grad“: Hitno zatvoriti deponiju na Bubnju i izgraditi novu

Južne vesti pre 7 sati
Iz organizacije “Niš, moj grad” traže hitno zatvaranje deponije na Bubnju jer smatraju da predstavlja ekološki problem. Predlažu izgradnju nove deponije po evropskim i svetskim ekološkim standardima, kao i da gradska vlast u rešavanje problema uključi… »
Grupa građana „Niš, moj grad“ traži hitno zatvaranje deponije na Bubnju i izgradnju nove

Grupa građana „Niš, moj grad“ traži hitno zatvaranje deponije na Bubnju i izgradnju nove

Naissus info pre 7 sati
„Deponija na Bubnju postala je ekološka bomba, tražimo hitno zatvaranje i novu regionalnu deponiju“, navode i GG „Niš, moj grad“ i zahtevaju izgradnju nove. Iz GG „Niš, moj grad“ navode da deponija na Bubnju danas predstavlja ekološki problem broj jedan… »

Vesti dana »