Povezane vesti
Delegacija Evropske investicione banke i predstavnici Ministarstva za javna ulaganja obišli radove na rekonstrukciji cevovoda…
Zoom UE 21.05.2026
UŽICE-Delegacija Evropske investicione banke i predstavnici Ministarstva za javna ulaganja posetili su grad Užice povodom radova na rekonstrukciji i unapređenju vodovodne mreže koji su u toku. Posle sastanka sa predstavnicima grada, “Vodovoda” i izvođača… »
Više od 20.000 Užičana dobija stabilnije vodosnabdevanje: U toku velika rekonstrukcija vodovodne mreže
Glas Zapadne Srbije 21.05.2026
Posle sastanka sa predstavnicima grada, “Vodovoda” i izvođača radova kompanije MPP “Jedinstvo” obišli su radove na deonici 3, gde se trenutno radi zamena cevovoda visoke zone. Foto: Sajt grada Užica U ime grada delegacije Evopske investicione banke i… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTV pre 5 minutajoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 10 minutajoš 1 povezana
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 9 povezanih
Nišlije dočekale studente bicikliste, pristalice SNS-a postavljale svoje štandove na planirane lokacije dočeka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana