Povezane vesti
Kuća za 20.000 evra u Srbiji postoji, ali prava cena stiže tek posle potpisa: tri ključne stvari na koje niko ne obraća…
Blic 21.05.2026
Tržište nekretnina u Srbiji obiluje jeftinim oglasima, posebno oko turističkih centara i sela Mnogi kupci se fokusiraju na pravnu čistoću dok zanemaruju skrivene troškove nakon kupovine Tržište nekretnina u Srbiji preplavljeno je "hit oglasima" u blizini… »
Luksuzna vila od 350 kvadrata za cenu garsonjere u Beogradu: Oglas iz Vojvodine "zapalio" mreže, unutrašnjost je čist salon, a…
Blic 21.05.2026
Dok u Beogradu za cifru od oko 150.000 evra kupci mogu da pronađu uglavnom samo garsonjere ili manje stanove na daljoj periferiji poput Borče ili Miljakovca, tržište nekretnina u Vojvodini nudi neuporedivo više za isti novac. U oglasima se pojavila… »
Vilu od 350 m² prodaju po bagatelnoj ceni: Oglas iz Vojvodine zapalio mreže
Kurir 21.05.2026
Dok u Beogradu za cifru od 150.000 evra kupci mogu da pronađu samo garsonjere na periferiji tržište nekretnina u Vojvodini ponovo dokazuje da život van prestonice nudi neuporedivo više za isti novac. U oglasima se pojavila jedinstvena nekretnina koja je… »
Vesti dana »
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču, a sa mnom se stalno čuje" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nova učesnica otkrila da je bila sa Krofakom, sve priznala Miljani: "Izlazila sam sa njim", pomenula Karića
Telegraf pre 46 minutajoš 2 povezane
"Istaknuti stvarni uspesi ruske vojske u napredovanju"! Ušakov: Putin i izaslanici SAD razgovarali o mogućim rešenjima za okončanje rata u Ukrajini
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Kad i gde možete da gledate meč odbojkašica Srbije za treće mesto na Evropskom prvenstvu?
Danas pre 2 satajoš 2 povezane