Povezane vesti

Otac poginuo na građevini, majka ostala sama sa troje dece. Željko Mitrović pomogao porodici Nezir i otkrio zašto posebno voli…

Otac poginuo na građevini, majka ostala sama sa troje dece. Željko Mitrović pomogao porodici Nezir i otkrio zašto posebno voli…

Blic pre 6 sati
Tragedija koja je zadesila porodicu Nezir iz Sarajeva promenila je njihove živote iz korena. Nakon što je otac, glava porodice izgubio život radeći na građevini, iza njega su ostali supruga Behzada i troje dece - Alen, Ema i Almira. Od tog trenutka, ova… »
Emotivna ispovest koja kida dušu: Željko Mitrović otkrio strogo čuvanu tajnu iz vojske i zašto mu je Sarajevo zauvek u srcu –…

Emotivna ispovest koja kida dušu: Željko Mitrović otkrio strogo čuvanu tajnu iz vojske i zašto mu je Sarajevo zauvek u srcu –…

Blic pre 7 sati
Begzada Neziri iz Sarajeva vodi junačku borbu za svoju decu, koja joj jedino vraćaju osmeh na lice. Nakon velike porodične tragedije i gubitka supruga, za ovu samohranu majku svaki novi dan donosi strepnju i nove izazove. Bol, tuga i briga ove porodice… »

Kurir pre 6 sati
Begzada Neziri iz Sarajeva vodi junačku borbu za svoju decu, koja joj jedino vraćaju osmeh na lice. Nakon velike porodične tragedije i gubitka supruga, za ovu samohranu majku svaki novi dan donosi strepnju i nove izazove. Bol, tuga i briga ove porodice… »
"Pretukao sam ga, opsovao mi je majku": Željko Mitrović otkrio strogo čuvanu tajnu iz vojske u Sarajevu

"Pretukao sam ga, opsovao mi je majku": Željko Mitrović otkrio strogo čuvanu tajnu iz vojske u Sarajevu

Mondo pre 6 sati
Željko Mitrović se danas, na Instagramu oglasio sa još jednom objavom koja je oduševila sve njegove pratioce. Vlasnik Pink Media Grupe nastavio je svoju humanitarnu misiju i pružio pomoć još jednoj porodici sa teškom sudbinom. Željko je posetio samohranu… »
"Pretukao sam ga i opaovao majku” Otac im poginuo na građevini, sad je Mitrović uradio neverovatnu stvar

"Pretukao sam ga i opaovao majku” Otac im poginuo na građevini, sad je Mitrović uradio neverovatnu stvar

Telegraf pre 7 sati
Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, nastavlja svoj humanitarni karavan širom regiona, pomažući porodicama koje se nalaze u teškoj životnoj situaciji. Nakon što je prethodnih meseci obišao veliki broj ugroženih porodica širom Srbije i mnogima pružio… »
Otac poginuo na građevini, deca ostala sama sa majkom! Željko Mitrović pomogao porodici Nezir, otkrio priču iz prošlosti…

Otac poginuo na građevini, deca ostala sama sa majkom! Željko Mitrović pomogao porodici Nezir, otkrio priču iz prošlosti…

Kurir pre 8 sati
- Ovo troje mališana je ostalo bez oca, jer je poginuo radeći na građevini, ali se majka Behzada Nezir bori kao lavica, ovde u Sarajevu, da odgaji Alena, Emu i Almiru - poručio je Mitrović. On je potom otkrio zašto na poseban način voli Sarajevo i… »

Vesti dana »