Povezane vesti
(Foto) Novi Sad najviše ulaže u saobraćajnu infrastrukturu i razvoj biciklističkog saobraćaja. Srpska Atina prvi grad domaćin…
Dnevnik 21.05.2026
Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je nacionalna kampanja "Da li me vidiš? Bezbedno na dva točka" koju sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa gradom Novim Sadom. Novi Sad je prvi domaćin projekta koji će tokom godine biti realizovan u… »
Novi Sad ulaže u bicikliste, pokrenuta i velika akcija za njihovu bezbednost
B92 21.05.2026
Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika kod mladih… »
Agencija za bezbednost saobraćaja kampanju "Bezbedno na dva točka" počela iz Novog Sada
Telegraf 21.05.2026
Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika kod dece i… »
Agencija za bezbednost saobraćaja kampanju "Bezbedno na dva točka" počela iz Novog Sada
RTV 21.05.2026
NOVI SAD - Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika… »
Vesti dana »
Nove američke carine, reakcije Kine, sankcije EU i ukidanje carina za Srbiju
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 57 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 42 povezane
Završena sednica Skupštine Beograda: Usvojene odluke o subvencijama i zemljištu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 52 povezane