Povezane vesti
(Foto) Novi Sad najviše ulaže u saobraćajnu infrastrukturu i razvoj biciklističkog saobraćaja. Srpska Atina prvi grad domaćin…
Dnevnik pre 1 dan
Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je nacionalna kampanja "Da li me vidiš? Bezbedno na dva točka" koju sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa gradom Novim Sadom. Novi Sad je prvi domaćin projekta koji će tokom godine biti realizovan u… »
Novi Sad ulaže u bicikliste, pokrenuta i velika akcija za njihovu bezbednost
B92 pre 14 sati
Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika kod mladih… »
Agencija za bezbednost saobraćaja kampanju "Bezbedno na dva točka" počela iz Novog Sada
Telegraf pre 14 sati
Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika kod dece i… »
Agencija za bezbednost saobraćaja kampanju "Bezbedno na dva točka" počela iz Novog Sada
RTV pre 15 sati
NOVI SAD - Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika… »
Vesti dana »
Moguće kratkotrajne vremenske nepogode uz kišu, grad i jak olujni vetar
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
"Amerika provocira vojnu agresiju protiv Kube"! Ministar: Rubio ponovo laže, podstiče krvoproliće!
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana