Повезане вести
(Фото) Нови Сад највише улаже у саобраћајну инфраструктуру и развој бициклистичког саобраћаја. Српска Атина први град домаћин…
Дневник 21.05.2026
На Тргу слободе у Новом Саду почела је национална кампања "Да ли ме видиш? Безбедно на два точка" коју спроводи Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са градом Новим Садом. Нови Сад је први домаћин пројекта који ће током… »
Нови Сад улаже у бициклисте, покренута и велика акција за њихову безбедност
Б92 21.05.2026
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »
Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада
Телеграф 21.05.2026
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »
Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада
РТВ 21.05.2026
НОВИ САД - Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и… »
Вести дана »
Сједињене Америчке Државе данас обележавају 250 година од проглашења независности
Данас пре 4 сатијош 24 повезане
(Фото) У Новом Саду ухапшен мушкарац за којим је било расписано више потрага и потерница
Невсмакс Балканс пре 4 сатијош 21 повезана
Украјина извела велики напад дроновима на Санкт Петербург и Лењинградску област
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних