Повезане вести
(Фото) Нови Сад највише улаже у саобраћајну инфраструктуру и развој бициклистичког саобраћаја. Српска Атина први град домаћин…
Дневник пре 22 дана
На Тргу слободе у Новом Саду почела је национална кампања "Да ли ме видиш? Безбедно на два точка" коју спроводи Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са градом Новим Садом. Нови Сад је први домаћин пројекта који ће током… »
Нови Сад улаже у бициклисте, покренута и велика акција за њихову безбедност
Б92 пре 21 дана
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »
Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада
Телеграф пре 21 дана
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »
Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада
РТВ пре 21 дана
НОВИ САД - Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и… »
Вести дана »
Да ли је могло другачије?! После меча из снова - стигла награда за бившег фудбалера Црвене звезде!
Курир пре 6 сатијош 52 повезане
ИРНА: Меморандум са САД не предвиђа обавезе Ирана у вези са Ормуским мореузом
РТВ пре 8 минутајош 21 повезана
Основци данас завршавају наставу: На распусту од 15. јуна до 31. августа
Прессек пре 1 сатјош 16 повезаних