Povezane vesti

(Foto) Novi Sad najviše ulaže u saobraćajnu infrastrukturu i razvoj biciklističkog saobraćaja. Srpska Atina prvi grad domaćin…

(Foto) Novi Sad najviše ulaže u saobraćajnu infrastrukturu i razvoj biciklističkog saobraćaja. Srpska Atina prvi grad domaćin…

Dnevnik pre 1 dan
Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je nacionalna kampanja "Da li me vidiš? Bezbedno na dva točka" koju sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa gradom Novim Sadom. Novi Sad je prvi domaćin projekta koji će tokom godine biti realizovan u… »
Novi Sad ulaže u bicikliste, pokrenuta i velika akcija za njihovu bezbednost

Novi Sad ulaže u bicikliste, pokrenuta i velika akcija za njihovu bezbednost

B92 pre 14 sati
Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika kod mladih… »
Agencija za bezbednost saobraćaja kampanju "Bezbedno na dva točka" počela iz Novog Sada

Agencija za bezbednost saobraćaja kampanju "Bezbedno na dva točka" počela iz Novog Sada

Telegraf pre 14 sati
Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika kod dece i… »

RTV pre 15 sati
NOVI SAD - Agencija za bezbednost saobraćaja danas je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, na Trgu slobode u centru grada počela kampanju "Da li me vidiš? - Bezbedno na dva točka", posvećenu unapređenju bezbednosti biciklista i razvijanju bezbednih navika… »

Vesti dana »