Повезане вести

(Фото) Нови Сад највише улаже у саобраћајну инфраструктуру и развој бициклистичког саобраћаја. Српска Атина први град домаћин…

(Фото) Нови Сад највише улаже у саобраћајну инфраструктуру и развој бициклистичког саобраћаја. Српска Атина први град домаћин…

Дневник пре 22 дана
На Тргу слободе у Новом Саду почела је национална кампања "Да ли ме видиш? Безбедно на два точка" коју спроводи Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са градом Новим Садом. Нови Сад је први домаћин пројекта који ће током… »
Нови Сад улаже у бициклисте, покренута и велика акција за њихову безбедност

Нови Сад улаже у бициклисте, покренута и велика акција за њихову безбедност

Б92 пре 21 дана
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »
Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада

Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада

Телеграф пре 21 дана
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »

РТВ пре 21 дана
НОВИ САД - Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и… »

Вести дана »