Повезане вести
(Фото) Нови Сад највише улаже у саобраћајну инфраструктуру и развој бициклистичког саобраћаја. Српска Атина први град домаћин…
Дневник 21.05.2026
На Тргу слободе у Новом Саду почела је национална кампања "Да ли ме видиш? Безбедно на два точка" коју спроводи Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са градом Новим Садом. Нови Сад је први домаћин пројекта који ће током… »
Нови Сад улаже у бициклисте, покренута и велика акција за њихову безбедност
Б92 21.05.2026
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »
Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада
Телеграф 21.05.2026
Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и развијању… »
Агенција за безбедност саобраћаја кампању "Безбедно на два точка" почела из Новог Сада
РТВ 21.05.2026
НОВИ САД - Агенција за безбедност саобраћаја данас је, у сарадњи са Градом Новим Садом, на Тргу слободе у центру града почела кампању "Да ли ме видиш? - Безбедно на два точка", посвећену унапређењу безбедности бициклиста и… »
Вести дана »
Пожари у Србији: Наставак тешке борбе и долазак међународних хеликоптера
Наслови.аи пре 1 сатјош 95 повезаних
САД увеле царине од 50 одсто на канадску робу, Отава најављује реципрочне мере
Наслови.аи пре 5 минутајош 24 повезане
Протест на отварању Нушићијаде: Извиждан председник Општине Ивањица, министар Селаковић одустао од говора
Недељник пре 9 сатијош 6 повезаних
Временска прогноза и метеоаларми: Сунчано и топло време уз краће освежење на северу
Наслови.аи пре 15 минутајош 37 повезаних
Тренеру Хетафеа Партизан у другом плану: "Најважнија ствар је лига, ове сезоне смо..."
Телеграф пре 19 минутајош 31 повезана