Povezane vesti
"One idu u miraz": Mlada Sofija vodi farmu koja broji 450 grla, svaku kravu zna po imenu i šari
Mondo pre 23 dana
Na farmi porodice Plavšić, sa dugom tradicijom, živi preko 450 krava, a posao je trenutno prešao na savremene tehnologije i robotizovanu mužu. Na imanju Plavšića iz Bačke Palanke krave nisu samo broj u sistemu, one imaju svoja imena. Danas se na imanju… »
Prelepa Sofija iz Bačke Palanke brine o 450 krava, svakoj zna ime, a evo kakvog momka traži: I one idu u miraz
Telegraf pre 23 dana
"Odrasla sam sa kravama" "Ima njih koji bi me sutra ženili, ali ja od njih ne idem, mora da bude tu negde blizu..." Ovako priča mlada i lepa Sofija Plavšić iz Bačke Palanke koja sada ima 450 grla i svakoj zna ime, broj i šaru. Vodi farmu, studira i stiže… »
(Foto/video) Sofija živi za svoje krave, a nekada je po kazni išla u štalu! Na farmi kod Bačke Palanke ima 450 grla - svakoj…
Dnevnik pre 24 dana
"Ima njih koji bi me sutra ženili, ali ja od njih ne idem, mora da bude tu negde blizu... Sada ima 450 grla i svakoj zna ime, broj i šaru. Vodi farmu, studira i stiže sve. Na farmi porodice Plavšić, sa dugom tradicijom, živi preko 450 krava, a posao je… »
Vesti dana »
Pred nama pretežno sunčan i veoma topao dan, a uveče pljuskovi
NoviSad.com pre 2 satajoš 32 povezane
Tramp najavio potpisivanje sporazuma sa Iranom, Teheran sumnja u rok
Beta pre 56 minutajoš 28 povezanih
Treća u istoriji, prva posle 53 godine: Niksi pobedili San Antonio i osvojili NBA titulu
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 48 povezanih
Šok za Tursku u Vankuveru - Australija savršenom završnicom napravila iznenađenje
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih
Tzv. kosovska policija uhapsila pet osoba u Štrpcu u okviru istrage o navodnim ratnim zločinima
Sputnik pre 16 minutajoš 15 povezanih