Povezane vesti
"Davio sam se u sopstvenoj pljuvački" Nadal otkrio najmračnije tajne: Ovo je uništilo moje telo!
Kurir pre 4 sati
Jedan od najvećih tenisera svih vremena, proslavljeni Španac Rafael Nadal, u intervjuu za špansku "Marku" bez zadrške je govorio o fizičkim i mentalnim mukama koje su pratile njegovu karijeru. Legendarni as priznao je da je cena uspeha bila daleko teža… »
"Davio sam se u sopstvenoj pljuvački": Rafa Nadal brutalno iskren, javno otkrio svoje tajne
Mondo pre 6 sati
Rafa Nadal bio je deo "zlatne ere" tenisa, sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom je dominirao. Sada je u penziji i sa viškom slobodnog vremena odlučio je da snimi dokumentarac čija premijera je bila u Španiji. Tamo su španski mediji imali priliku da… »
Vesti dana »
Rute: Mnoge zemlje NATO-a ne izdvajaju dovoljno za Ukrajinu; Mađar: Kada se rat završi, EU će se vratiti ruskom gasu
RTS pre 44 minutajoš 38 povezanih
"Napadaju nas na svakih 6 meseci" Oglasio se Vuk Bajrušević nakon što se ponovo našao na meti napadača: Bačen Molotovljev koktel na njegov kafić
Blic pre 3 satajoš 60 povezanih
SRCE: Marta Kos bi morala da zna da novi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Serbian News Media pre 5 satijoš 28 povezanih
Šest splavova izgorelo na Adi Ciganliji: Novi detalji o požarima, učestvovao veliki broj vatrogasaca (foto)
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
Kosovo: Pritvor za 7 srpskih direktora; Petković traži oslobađanje
Beta pre 13 minutajoš 20 povezanih