Povezane vesti
“Sad će da ima ozbiljne probleme”, otac Dače Virijevića sa Kosova zapretio Luki: “Imam prijatelje koji…”
Telegraf pre 17 sati
Već danima se ne stišava sukob u "Zadruzi 9 Eliti" između Luke Vujovića i Dače Virijevića. Sve je kulminiralo kada su Luka i njegova trudna partnerka Anita Stanojlović rešili da uhode Daču Virijevića i da mu bacaju odeću i stvari. Povodom najnovijih… »
Otac Dače iz "Elite" besan kao ris! Zapretio Luki Vujoviću, javno obećao da se neće dobro provesti: Najavio sam šta ga čeka…
Kurir pre 18 sati
Već danima se ne stišava sukob u "Zadruzi 9 Eliti" između Luke Vujovića i Dače Virijevića. Sve je kulminiralo kada su Luka i njegova trudna partnerka Anita Stanojlović rešili da uhode Daču Virijevića i da mu bacaju odeću i stvari. Povodom najnovijih… »
Otac Dače iz "Elite" besan kao ris zapretio Luki Vujoviću: "Obećao sam šta ga čeka kad izađe, neću da se tužakam po sudovima"…
Blic pre 18 sati
Otac Dače Virijevića, Brazilac, javno je zapretio Luki Vujoviću i istakao da neće tolerisati napade na svog sina. Brazilac je izjavio da ima podršku prijatelja i da ne planira da vodi sudske sporove sa Lukom i Anitom. Već danima se ne stišava sukob u… »
"Luka sa mnom ima ozbiljan problem" Dačin otac obećao Vujoviću da će se obračunati čim izađe iz Elite! Stao uz svog sina
Kurir pre 20 sati
Već danima iza nas ozbiljan sukob u Beloj kući dešava se između Dače Virijevića i Luke Vujovića, a u koji se inače svakodnevno meša i trudna Anita Stanojlović. Ipak, čini se da je jutros kap prelila čašu kada su Anita Stanojlović i Luka Vujović umesto da… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Uhapšenima zbog afere u Boru određen pritvor. Osumnjičeni ipak na slobodi
Ist media pre 1 satjoš 23 povezane
"Ako ne izbijemo Rikija noćas, ništa nijesmo napravili." Bruje reakcije Crnogoraca zbog koncerta, mreže se usijale oko Rikija Martina - "Mogao je neko da pogine."
Kurir pre 30 minutajoš 16 povezanih
Hitna pomoć: Šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu, muškarac teže povređen na auto-putu
Beta pre 6 minutajoš 13 povezanih