Повезане вести
Артета се не слаже са великим делом јавности: "Син ми је саопштио да смо прваци"
Спортске.нет 21.05.2026
Тренер фудбалера Арсенала Микел Артета рекао је данас да се питао да ли је довољно добар да освоји важан трофеј са Арсеналом и признао да је био рањив пре него што је коначно освојио шампионску титулу у Премијер лиги са… »
Док је Арсенал освајао титулу, Артета је правио роштиљ
Б92 21.05.2026
Тренер фудбалера Арсенала Микел Артета признао је да је током шампионске трке сумњао у себе и да није могао да гледа одлучујући меч Манчестер ситија против Борнмута. После тог дуела који је завршен резултатом 1:1, Арсенал је… »
Артета: Питао сам се да ли сам довољно добар за освајање Премијер лиге
Радио сто плус 21.05.2026
Арсенал је у уторак увече освојио прву шампионску титулу после 22 године, након што је његов најближи конкурент Манчестер сити одиграо нерешено 1:1 против Борнмута. “Да, освојили смо титулу. Али најпоноснији сам на то како смо… »
Артета пуца од емоција: Питао сам се да ли сам довољно добар за освајање Премијер лиге
Курир 21.05.2026
Арсенал је у уторак увече освојио прву шампионску титулу после 22 године, након што је његов најближи конкурент Манчестер сити одиграо нерешено 1:1 против Борнмута. "Да, освојили смо титулу. Али најпоноснији сам на то како смо… »
Вести дана »
Почиње нови топлотни талас: У појединим деловима Србије данас и до 42 степена
Нова пре 2 сатајош 1 повезана
Америка задужена до гуше: Јавни дуг САД први пут премашио 40 билиона долара, удвостручен од 2017. године
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп оставио отворену могућност наставка преговора са Ираном: „Можда у неком тренутку“
Данас пре 3 сатајош 2 повезане