Повезане вести

Артета се не слаже са великим делом јавности: "Син ми је саопштио да смо прваци"

Артета се не слаже са великим делом јавности: "Син ми је саопштио да смо прваци"

Спортске.нет пре 15 сати
Тренер фудбалера Арсенала Микел Артета рекао је данас да се питао да ли је довољно добар да освоји важан трофеј са Арсеналом и признао да је био рањив пре него што је коначно освојио шампионску титулу у Премијер лиги са… »
Док је Арсенал освајао титулу, Артета је правио роштиљ

Док је Арсенал освајао титулу, Артета је правио роштиљ

Б92 пре 15 сати
Тренер фудбалера Арсенала Микел Артета признао је да је током шампионске трке сумњао у себе и да није могао да гледа одлучујући меч Манчестер ситија против Борнмута. После тог дуела који је завршен резултатом 1:1, Арсенал је… »
Артета пуца од емоција: Питао сам се да ли сам довољно добар за освајање Премијер лиге

Артета пуца од емоција: Питао сам се да ли сам довољно добар за освајање Премијер лиге

Курир пре 17 сати
Арсенал је у уторак увече освојио прву шампионску титулу после 22 године, након што је његов најближи конкурент Манчестер сити одиграо нерешено 1:1 против Борнмута. "Да, освојили смо титулу. Али најпоноснији сам на то како смо… »
Артета: Питао сам се да ли сам довољно добар за освајање Премијер лиге

Артета: Питао сам се да ли сам довољно добар за освајање Премијер лиге

Радио сто плус пре 18 сати
Арсенал је у уторак увече освојио прву шампионску титулу после 22 године, након што је његов најближи конкурент Манчестер сити одиграо нерешено 1:1 против Борнмута. “Да, освојили смо титулу. Али најпоноснији сам на то како смо… »

Вести дана »