Повезане вести
Ори се Елита, Анђелу прекипело! Испрозивао Аниту и Луку, изнео сав прљав веш: "Нисам знао да је то мушкарац"
Телеграф пре 22 дана
Манекен Анђело Ранковић ушао је у никад жешћи вербални обрачун са бившом девојком Анитом Станојловић, која је у другом стању, и са њеним актуелним партнером Луком Вујовићем, са којим чека бебу. - Да ли си желела дете и са… »
"Ја сам своје признао, признај и ти" Анђело никад жешће испрозивао трудну Аниту и Луку, ни они му нису остали дужни, све се…
Блиц пре 22 дана
Свађа је укључивала оптужбе о сексуалној оријентацији и искуствима из прошлости између Анђела, Луке и њихове околине. Лука је признао одређена искуства, док су и други учесници уплетени у препирку износили контраверзне тврдње… »
Вести дана »
(Видео) Навијачи БиХ „запалили“ мреже! Невероватне сцене на улицама Торонта пред дуел са Канадом
Дневник пре 24 сатајош 40 повезаних
Пењароја после болног краја: „Ово је лош тренутак за тим, али и за мене!“
Хот спорт пре 1 сатјош 37 повезаних
Саопштења без доказа: Ко је одговоран за контрадикторне информације о току истраге убиства у ресторану „27“ на Сењаку (ВИДЕО)
Инсајдер пре 5 сатијош 41 повезана
Последњи викенд пред најважнији тест: Шта осмаци да раде у суботу, шта у недељу, када да не уче и шта обавезно да ураде у понедељак ујутру
Блиц пре 2 сатајош 27 повезаних
Мотоциклиста из Србије погинуо код Жабљака, а Лозничанка на мотоцклу код Никшића
Бета пре 2 сатајош 37 повезаних