Povezane vesti

Da nije bilo Vujoševića ne bismo mi sad ovde pričali Milutinov emotivno o čuvenom treneru: Teško mi je palo

Da nije bilo Vujoševića ne bismo mi sad ovde pričali Milutinov emotivno o čuvenom treneru: Teško mi je palo

Dnevnik pre 1 sat
Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov obratio se medijima pred početak Fajnal fora Evrolige koji počinje u petak. Grčki tim igra protiv Fenerbahčea u petak u 17 časova. Srpski reprezentativac se u razgovoru za Sport klub osvrnuo i na nedavni odlazak… »
Milutinov zaplakao zbog Duška: „Da nije bilo njega, ne bih bio ovde!“

Milutinov zaplakao zbog Duška: „Da nije bilo njega, ne bih bio ovde!“

Hot sport pre 2 sata
Emotivne reči o bivšem treneru! Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov emotivno je govorio o Dušku Vujoševiću tokom obraćanja medijima u Atini pred završni turnir Evrolige. Srpski centar se sa grčkim timom priprema za polufinale protiv Fenerbahčea, a… »
"Brate, ubili smo ih!" Saša Vezenkov u transu zbog Evrovizije, pa otkrio da li Lepa Brena stiže u Bugarsku!

"Brate, ubili smo ih!" Saša Vezenkov u transu zbog Evrovizije, pa otkrio da li Lepa Brena stiže u Bugarsku!

Večernje novosti pre 2 sata
PRED Fajnal-for Evrolige Saša Vezenkov govorio je o jednom od najvećih uspeha Bugarske ove godine. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages U razgovoru za " Mocart sport" Vezenkov je govorio o košarci, ali se dotakao i pobednice Evrovizije - Dare i pesme… »
Milutinov o Vujoševiću: "Da nije bilo njega..."

Milutinov o Vujoševiću: "Da nije bilo njega..."

B92 pre 3 sata
Srpski centar i košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov emotivno je govorio o pokojnom treneru Dušku Vujoševiću tokom obraćanja medijima u Atini, uoči završnog turnira Evrolige. U razgovoru sa srpskim medijima, Milutinov je posebno naglasio da bez čuvenog… »
Vezenkov pre fajnal-fora o pobedi Bugarske: "Ubili smo ih"

Vezenkov pre fajnal-fora o pobedi Bugarske: "Ubili smo ih"

B92 pre 2 sata
Aktuelni MVP Evrolige i košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov govorio je pred početak Fajnal-fora u Atini, ali je pažnju privukao i komentarom o pobedi Bugarske na Evroviziji. Bugarski reprezentativac nije krio oduševljenje uspehom svoje zemlje. "Pratio… »
Milutinov otvorio dušu: ''Prvog dana kad sam sreo Duška Vujoševića...''

Milutinov otvorio dušu: ''Prvog dana kad sam sreo Duška Vujoševića...''

Sportske.net pre 3 sata
Naša košarka je nedavno izgubila još jednog velikana, napustio nas je legendarni trener Duško Vujošević koji je tokom trofejne karijere izveo na pravi put mnoge sadašnje i bivše asove, zbog čega su mu oni i danas zahvalni, ili bi bar trebalo tako da… »
Milutinov konačno progovorio o smrti Duleta Vujoševića! Nije došao na sahranu, niti se oglašavao, a evo šta je sada rekao: "Da…

Milutinov konačno progovorio o smrti Duleta Vujoševića! Nije došao na sahranu, niti se oglašavao, a evo šta je sada rekao: "Da…

Kurir pre 3 sata
Nikola Milutinov, centar Olimpijakosa i reprezentativac Srbije, nije krio emocije dok se prisećao pokojnog trenera Duška Vujoševića tokom medijskog dana u Atini, neposredno pred početak fajnal-fora Evrolige. U dirljivom razgovoru sa srpskim novinarima… »
Nikola Milutinov otvorio dušu o Duletu: "Da nije bilo njega, ja ne bih bio ovde"

Nikola Milutinov otvorio dušu o Duletu: "Da nije bilo njega, ja ne bih bio ovde"

Mondo pre 3 sata
Srbija ima samo jednog predstavnika na Fajnal-foru Evrolige, a to je centar Olimpijakosa Nikola Milutinov. Srpski as je motivisan i željan da podigne pehar Evrolige sa grčkim crveno-belima, a tokom obraćanja medijima govorio je o nedavno preminulom… »
"Da nije bilo njega, možda sada ne bih bio ovde..." Nikola Milutinov emotivno o Dušku Vujoševiću

"Da nije bilo njega, možda sada ne bih bio ovde..." Nikola Milutinov emotivno o Dušku Vujoševiću

Večernje novosti pre 3 sata
Emotivan govor održao je Nikola Milutinov pred fajnal-for Evrolige o preminuloj košarkaškoj legendi - Dušku Vujoševiću. Photo: David Damnjanovic / DeFodi Images / Profimedia U razgovoru sa srpskim medijima, Milutinov je posebno naglasio da bez čuvenog… »
Milutinov emotivno progovorio o Duletu Vujoševiću: "Da nije bilo njega ne bi mi sada ovde pričali..."

Milutinov emotivno progovorio o Duletu Vujoševiću: "Da nije bilo njega ne bi mi sada ovde pričali..."

Telegraf pre 3 sata
Olimpijakos važi za jednog od favorita za osvajanje Fajnal-fora u Atini, koje se održava ovog vikenda. Za medije koji su na licu mesta govorio je centar crveno-belih Nikola Milutinov. Prvo se dotakao samog finalnog turnira: - Cela organizacija čeka na… »
(VIDEO) Milutinov: Da nije bilo Duleta ne bi mi sada ovde pričali

(VIDEO) Milutinov: Da nije bilo Duleta ne bi mi sada ovde pričali

Sport klub pre 4 sati
Olimpijakos je jedan od favorita na Fajnal Foru koji se igra u Atini. A jedna od glavnih uzdanica crveno-belih iz Pireja je Nikola Milutinov, koji se u razgovoru sa ekipom Sport Kluba osvrnuo i na nedavno preminulog Duška Vujoševića. Olimpijakos već… »

Vesti dana »