Povezane vesti
Milutinov otvorio dušu: ''Prvog dana kad sam sreo Duška Vujoševića...''
Sportske.net pre 21 dana
Naša košarka je nedavno izgubila još jednog velikana, napustio nas je legendarni trener Duško Vujošević koji je tokom trofejne karijere izveo na pravi put mnoge sadašnje i bivše asove, zbog čega su mu oni i danas zahvalni, ili bi bar trebalo tako da… »
Da nije bilo Vujoševića ne bismo mi sad ovde pričali Milutinov emotivno o čuvenom treneru: Teško mi je palo
Dnevnik pre 20 dana
Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov obratio se medijima pred početak Fajnal fora Evrolige koji počinje u petak. Grčki tim igra protiv Fenerbahčea u petak u 17 časova. Srpski reprezentativac se u razgovoru za Sport klub osvrnuo i na nedavni odlazak… »
Milutinov zaplakao zbog Duška: „Da nije bilo njega, ne bih bio ovde!“
Hot sport pre 20 dana
Emotivne reči o bivšem treneru! Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov emotivno je govorio o Dušku Vujoševiću tokom obraćanja medijima u Atini pred završni turnir Evrolige. Srpski centar se sa grčkim timom priprema za polufinale protiv Fenerbahčea, a… »
Vezenkov pre fajnal-fora o pobedi Bugarske: "Ubili smo ih"
B92 pre 20 dana
Aktuelni MVP Evrolige i košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov govorio je pred početak Fajnal-fora u Atini, ali je pažnju privukao i komentarom o pobedi Bugarske na Evroviziji. Bugarski reprezentativac nije krio oduševljenje uspehom svoje zemlje. "Pratio… »
Milutinov o Vujoševiću: "Da nije bilo njega..."
B92 pre 20 dana
Srpski centar i košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov emotivno je govorio o pokojnom treneru Dušku Vujoševiću tokom obraćanja medijima u Atini, uoči završnog turnira Evrolige. U razgovoru sa srpskim medijima, Milutinov je posebno naglasio da bez čuvenog… »
"Brate, ubili smo ih!" Saša Vezenkov u transu zbog Evrovizije, pa otkrio da li Lepa Brena stiže u Bugarsku!
Večernje novosti pre 20 dana
PRED Fajnal-for Evrolige Saša Vezenkov govorio je o jednom od najvećih uspeha Bugarske ove godine. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages U razgovoru za " Mocart sport" Vezenkov je govorio o košarci, ali se dotakao i pobednice Evrovizije - Dare i pesme… »
Nikola Milutinov otvorio dušu o Duletu: "Da nije bilo njega, ja ne bih bio ovde"
Mondo pre 20 dana
Srbija ima samo jednog predstavnika na Fajnal-foru Evrolige, a to je centar Olimpijakosa Nikola Milutinov. Srpski as je motivisan i željan da podigne pehar Evrolige sa grčkim crveno-belima, a tokom obraćanja medijima govorio je o nedavno preminulom… »
Milutinov konačno progovorio o smrti Duleta Vujoševića! Nije došao na sahranu, niti se oglašavao, a evo šta je sada rekao: "Da…
Kurir pre 20 dana
Nikola Milutinov, centar Olimpijakosa i reprezentativac Srbije, nije krio emocije dok se prisećao pokojnog trenera Duška Vujoševića tokom medijskog dana u Atini, neposredno pred početak fajnal-fora Evrolige. U dirljivom razgovoru sa srpskim novinarima… »
"Da nije bilo njega, možda sada ne bih bio ovde..." Nikola Milutinov emotivno o Dušku Vujoševiću
Večernje novosti pre 20 dana
Emotivan govor održao je Nikola Milutinov pred fajnal-for Evrolige o preminuloj košarkaškoj legendi - Dušku Vujoševiću. Photo: David Damnjanovic / DeFodi Images / Profimedia U razgovoru sa srpskim medijima, Milutinov je posebno naglasio da bez čuvenog… »
Milutinov emotivno progovorio o Duletu Vujoševiću: "Da nije bilo njega ne bi mi sada ovde pričali..."
Telegraf pre 20 dana
Olimpijakos važi za jednog od favorita za osvajanje Fajnal-fora u Atini, koje se održava ovog vikenda. Za medije koji su na licu mesta govorio je centar crveno-belih Nikola Milutinov. Prvo se dotakao samog finalnog turnira: - Cela organizacija čeka na… »
(VIDEO) Milutinov: Da nije bilo Duleta ne bi mi sada ovde pričali
Sport klub pre 20 dana
Olimpijakos je jedan od favorita na Fajnal Foru koji se igra u Atini. A jedna od glavnih uzdanica crveno-belih iz Pireja je Nikola Milutinov, koji se u razgovoru sa ekipom Sport Kluba osvrnuo i na nedavno preminulog Duška Vujoševića. Olimpijakos već… »
Vesti dana »
Određen pritvor komandantu Interventne jedinice i vođi tima: Prikrili pucnjavu u kafiću kod Autokomande u kojoj su učestvovali Boske i Runjo
Nova pre 4 minutajoš 33 povezane
Šta donosi sporazum Srbije i MOL-a? Obrenović: Rafinerija nastavlja rad, ali posao nije završen
Euronews pre 59 minutajoš 25 povezanih
Amerika nastavila napade na Iran, Tramp kaže da Teheran 'predugo pregovara'
BBC News pre 54 minutajoš 31 povezana
Uzbudljivo finala NBA lige - Niksi preokretom savladali Spurse i poveli sa 3:1 (VIDEO)
RTV pre 19 minutajoš 25 povezanih
"Ako vam stigne ova poruka, odmah je obrišite": MUP upozorio na novu prevaru
NIN pre 44 minutajoš 13 povezanih