Povezane vesti
"Noću sam sa..." Miodrag Dragičević se razveo od glumice, sada priznao: "Na prekretnici sam..."
Telegraf pre 14 sati
Nedavno je javnost iznenadila vest da se glumac Miodrag Miša Dragičević razveo od koleginice Olivere Bacić, a oni se na ovu temu nisu oglašavali. Međutim, sada je glumac govorio o privatnom životu i unutrašnjim borbama. - Najsrećniji i najispunjeniji sam… »
"Noću sam sam sa svojim mislima" Miodrag Dragičević se razveo od koleginice, a sada priznaje: "Na prekretnici sam"
Blic pre 14 sati
Miša smatra da ne postoji idealan život i primećuje da se oseća starije nego što ima godina. Komentarisao je i trend razvoda, ističući da pravih moralnih vrednosti, požrtvovanja i tolerancije ima sve manje. Nedavno je javnost iznenadila vest da se glumac… »
Vesti dana »
Noć u Beogradu: U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka povređen muškarac
Euronews pre 50 minutajoš 9 povezanih
Politiko: Putin slabi Merca i jača nemačku krajnju desnicu naklonjenu Rusiji
Beta pre 40 minutajoš 5 povezanih
Njujork još jednom srušio ekipu Klivlenda: Niksi brutalni protiv Kavalirsa i u drugom meču serije! (video)
Kurir pre 25 minutajoš 9 povezanih
„Zamolio bih prisutne koje žele da čuju neko zlo, da me poštedite“: Nikad kraća konferencija za medije Saše Obradovića
Danas pre 8 satijoš 9 povezanih