Povezane vesti
"Ne izlazi mi na oči dok joj ne kupiš stan" Ana Nikolić oštro poručila Raletu da obezbedi nekretninu za bivšu ženu! Otkrio…
Kurir pre 12 sati
Kompozitor Goran Rale Ratković se uspešno oporavlja nakon nedavne operacije srca. Iako je prošao kroz težak priod, postepeno se vraća svom poslu, a veliku podršku dobija od partnerke Ane Nikolić. Rale ističe da je sada dobro, ali se osvrnuo na to kako se… »
"Ana mi je spasila život": Rale progovorio o odnosu sa pevačicom, odgovorio na prozivke bivše žene
Mondo pre 12 sati
Kompozitor Goran Rale Ratković nedavno je imao operaciju srca, nakon koje se uspešno oporavlja. Uprkos teškom periodu koji je prošao, on se polako vraća svom poslu koji najviše voli, a velika podrška mu je partnerka Ana Nikolić. Raleta Ratkovića smo… »
"Kao dva jarca na brvnu, svađamo se": Rale Ratković o sukobima sa Anom Nikolić i bivšoj ženi: "Dobio sam ribanje" (video)
Blic pre 13 sati
Njihovu ljubavnu vezu prate česte svađe, ali uvek dolazi do pomirenja jer monotonija, po njihovim rečima, 'ubija'. Goran Rale Ratković uspešno se oporavlja nakon operacije srca, a najveća podrška mu je partnerka Ana Nikolić. Kompozitor Goran Rale… »
3 dana se mučio, zakovan za krevet: Poznato Raletovo stanje nakon operacije, evo kako Ana Nikolić reaguje
Telegraf pre 13 sati
Kompozitor Goran Rale Ratković nedavno je imao operaciju srca, nakon koje se uspešno oporavlja. Uprkos teškom periodu koji je prošao, on se polako vraća svom poslu koji najviše voli, a velika podrška mu je partnerka Ana Nikolić. Rale je otkrio da mu… »
Vesti dana »
Danas promenljivo oblačno sa kišom, temperatura do 26 stepeni
Insajder pre 45 minutajoš 13 povezanih
Hitna pomoć: Šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu, muškarac teže povređen na auto-putu
Insajder pre 20 minutajoš 9 povezanih
Politiko: Putin slabi Merca i jača nemačku krajnju desnicu naklonjenu Rusiji
Beta pre 40 minutajoš 5 povezanih
Njujork Niksi jure ka finalu NBA: prvo nestvaran preokret, pa rutinska pobeda
Mondo pre 39 minutajoš 9 povezanih
Dobrić pričao o izlasku iz igre: "Začudio sam se, kao i navijači..."
Nova pre 20 minutajoš 9 povezanih