Повезане вести
"Не излази ми на очи док јој не купиш стан" Ана Николић оштро поручила Ралету да обезбеди некретнину за бившу жену! Открио…
Курир 21.05.2026
Композитор Горан Рале Ратковић се успешно опоравља након недавне операције срца. Иако је прошао кроз тежак приод, постепено се враћа свом послу, а велику подршку добија од партнерке Ане Николић. Рале истиче да је сада добро, али… »
"Ана ми је спасила живот": Рале проговорио о односу са певачицом, одговорио на прозивке бивше жене
Мондо 21.05.2026
Композитор Горан Рале Ратковић недавно је имао операцију срца, након које се успешно опоравља. Упркос тешком периоду који је прошао, он се полако враћа свом послу који највише воли, а велика подршка му је партнерка Ана Николић… »
"Као два јарца на брвну, свађамо се": Рале Ратковић о сукобима са Аном Николић и бившој жени: "Добио сам рибање" (видео)
Блиц 21.05.2026
Њихову љубавну везу прате честе свађе, али увек долази до помирења јер монотонија, по њиховим речима, 'убија'. Горан Рале Ратковић успешно се опоравља након операције срца, а највећа подршка му је партнерка Ана Николић… »
3 дана се мучио, закован за кревет: Познато Ралетово стање након операције, ево како Ана Николић реагује
Телеграф 21.05.2026
Композитор Горан Рале Ратковић недавно је имао операцију срца, након које се успешно опоравља. Упркос тешком периоду који је прошао, он се полако враћа свом послу који највише воли, а велика подршка му је партнерка Ана Николић… »
Вести дана »
Припадник "врачарског клана" ухапшен у Београду: Пиштољем претио возачу, па крвљу исписао "ВР" на хауби
Нова пре 1 сатјош 27 повезаних
Зеленски честитао Трампу 250. годишњицу Декларације о независности САД
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 37 повезаних
СРЦЕ: Трамп на кампању у САД потрошио 450 милиона долара, Вучић на економске мере више од 600
Право у центар пре 55 минутајош 16 повезаних