Povezane vesti
Brnabićeva: Pravila igre za ulazak u EU su se promenila, to nije fer prema Srbiji
Politika pre 6 sati
Srbija sa tri odsto rasta BDP-a prva u Evropi u prva tri meseca 2026. godine. Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je na panelu u organizaciji medijske mreže „Politiko” da su evrointegracije strateški prioritet Srbije… »
Brnabić u Pragu sa Vladimirom Bilčikom
RTV pre 7 sati
PRAG - Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić sastala se danas u Pragu sa višim saradnikom GLOBSEC-a i bivšim poslanikom Evropskog parlamenta Vladimirom Bilčikom. Brnabić će u Pragu učestovati na Globalnom bezbednosnom forumu GLOBSEC2026. "Stigla sam… »
Brnabić: Srbija jedna od retkih zemalja koja uvek stoji uz principe međunarodnog prava
RTS pre 8 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je Srbija jedna od retkih zemalja koja je uvek stajala uz principe međunarodnog prava, uz puno poštovanje pravila međunarodnog prava i Povelje UN i dodala da su se, kada je reč o evropskim… »
Brnabić u Pragu sa Vladimirom Bilčikom
Euronews pre 7 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić sastala se danas u Pragu sa višim saradnikom GLOBSEC-a i bivšim poslanikom Evropskog parlamenta Vladimirom Bilčikom. Brnabić će u Pragu učestovati na Globalnom bezbednosnom forumu GLOBSEC2026. "Stigla sam u Prag… »
Brnabić na GLOBSEC 2026 u Pragu: Za Srbiju je integracija u EU strateški prioritet
Euronews pre 9 sati
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić boravi u poseti Češkoj Republici, gde učestvuje na Globalnom bezbednosnom forumu „GLOBSEC 2026”, koji se održava u Pragu. Brnabić je izjavila je da evropske integracije ostaju strateški prioritet… »
Vesti dana »
„Zamolio bih prisutne koje žele da čuju neko zlo, da me poštedite“: Nikad kraća konferencija za medije Saše Obradovića
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Moguće kratkotrajne vremenske nepogode uz kišu, grad i jak olujni vetar
RTV pre 2 satajoš 1 povezana