Povezane vesti
Radna poseta: Ambasador u Bosni i Hercegovini Todorov ugostio predsednika OKS Tomaševića
Večernje novosti pre 23 dana
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je danas delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. FOTO: OKS Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije… »
Tomašević u poseti ambasadoru Srbije u Bosni i Hercegovini
RTS pre 23 dana
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije poželeo je… »
Susret u Sarajevu: Ambasador Todorov ugostio Dejana Tomaševića predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara Olimpijskog…
Kurir pre 23 dana
NJ.E. Ivan Todorov primio je danas u Ambasadi Srbije delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, Dejana Tomaševića, predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara. Nj.E. Ivan Todorov, nekada i sam trofejni reprezentativac i olimpijac naše zemlje poželeo… »
Vesti dana »
Izdato upozorenje: U Srbiju stiže snažno nevreme sa grmljavinom, olujnim vetrom i gradom od 5 cm u prečniku
N1 Info pre 15 minutajoš 53 povezane
Autoprevoznik Milomir Jaćimović od sutra u zatvoru: „Nisam kriv i ne bojim se“
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Poginulo troje ljudi u sudaru katamarana i jedrilice kod hrvatske obale, za jednom osobom se traga
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 24 povezane