Povezane vesti

Radna poseta: Ambasador u Bosni i Hercegovini Todorov ugostio predsednika OKS Tomaševića

Radna poseta: Ambasador u Bosni i Hercegovini Todorov ugostio predsednika OKS Tomaševića

Večernje novosti pre 5 sati
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je danas delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. FOTO: OKS Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije… »
Tomašević u poseti ambasadoru Srbije u Bosni i Hercegovini

Tomašević u poseti ambasadoru Srbije u Bosni i Hercegovini

RTS pre 5 sati
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije poželeo je… »
Susret u Sarajevu: Ambasador Todorov ugostio Dejana Tomaševića predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara Olimpijskog…

Susret u Sarajevu: Ambasador Todorov ugostio Dejana Tomaševića predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara Olimpijskog…

Kurir pre 8 sati
NJ.E. Ivan Todorov primio je danas u Ambasadi Srbije delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, Dejana Tomaševića, predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara. Nj.E. Ivan Todorov, nekada i sam trofejni reprezentativac i olimpijac naše zemlje poželeo… »

Vesti dana »