Povezane vesti
Radna poseta: Ambasador u Bosni i Hercegovini Todorov ugostio predsednika OKS Tomaševića
Večernje novosti pre 5 sati
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je danas delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. FOTO: OKS Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije… »
Tomašević u poseti ambasadoru Srbije u Bosni i Hercegovini
RTS pre 5 sati
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije poželeo je… »
Susret u Sarajevu: Ambasador Todorov ugostio Dejana Tomaševića predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara Olimpijskog…
Kurir pre 8 sati
NJ.E. Ivan Todorov primio je danas u Ambasadi Srbije delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, Dejana Tomaševića, predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara. Nj.E. Ivan Todorov, nekada i sam trofejni reprezentativac i olimpijac naše zemlje poželeo… »
Vesti dana »
„Zamolio bih prisutne koje žele da čuju neko zlo, da me poštedite“: Nikad kraća konferencija za medije Saše Obradovića
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za petak 22. maj 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom, temperatura do 26
Nova pre 2 satajoš 1 povezana