Povezane vesti
Radna poseta: Ambasador u Bosni i Hercegovini Todorov ugostio predsednika OKS Tomaševića
Večernje novosti 21.05.2026
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je danas delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. FOTO: OKS Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije… »
Tomašević u poseti ambasadoru Srbije u Bosni i Hercegovini
RTS 21.05.2026
Ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Ivan Todorov primio je delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, predsednika Dejana Tomaševića i generalnog sekretara Dejana Bojovića. Todorov, nekad i sam trofejni reprezentativac i olimpijac Srbije poželeo je… »
Susret u Sarajevu: Ambasador Todorov ugostio Dejana Tomaševića predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara Olimpijskog…
Kurir 21.05.2026
NJ.E. Ivan Todorov primio je danas u Ambasadi Srbije delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, Dejana Tomaševića, predsednika i Dejana Bojovića, generalnog sekretara. Nj.E. Ivan Todorov, nekada i sam trofejni reprezentativac i olimpijac naše zemlje poželeo… »
Vesti dana »
Španija i Francuska nastavljaju borbu sa vatrom, evakuisano 267.000 ljudi; požari ponovo i u Grčkoj
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
Živković: EPS će stabilno snabdevati strujom uprkos niskom vodostaju Dunava
NIN pre 4 satijoš 15 povezanih
Uhapšen muškarac kod Novog Pazara: U bunkeru kamiona pronađeno oko 400 kilograma duvana
IndeksOnline pre 5 satijoš 17 povezanih
Studenti navalili na građevinu i arhitekturu: Na Univerzitetu u Nišu ostalo 1.629 mesta u drugom roku
B92 pre 2 satajoš 14 povezanih