Povezane vesti
"Krenuo sam da joj skidam haljinu": Naš pevač prošao kroz agoniju prve bračne noći, izneo šok detalje
Mondo 21.05.2026
Pevač Stevan Anđelković i njegova izabranica Nataša važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a njihova ljubavna priča traje još od 2018. godine kada su izgovorili sudbonosno "da". Međutim, sam početak njihovog bračnog života obeležila je… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu..." Pevaču presela prva bračna noć: Zbog ovog se sve izjalovilo "Zaspao sam"
Telegraf 21.05.2026
Poznati pevač Stevan Anđelković godinama gradi uspešnu karijeru na estradi i uživa u skladnom braku sa Natašom. Par se venčao daleke 2018. godine nakon što su decenijsku ljubav krunisali brakom. Stevan ne govori u javnosti mnogo o svom privatnom životu… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 33 povezane
Čaušić o požaru u Deliblatskoj peščari: Stanovnici svih naselja bezbedni ali se situacija brzo menja
Beta pre 10 minutajoš 47 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 57 povezanih
Portret bez (s)rama: Boris Bratina - ministar informisanja koji targetira novinare i koji govori da policija "može da bije i ubije studente"
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Požar na gradskoj deponiji u Kragujevcu pod kontrolom – nadležni apeluju na građane da zatvore prozore
Infozija pre 45 minutajoš 14 povezanih