Povezane vesti
"Krenuo sam da joj skidam haljinu": Naš pevač prošao kroz agoniju prve bračne noći, izneo šok detalje
Mondo 21.05.2026
Pevač Stevan Anđelković i njegova izabranica Nataša važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a njihova ljubavna priča traje još od 2018. godine kada su izgovorili sudbonosno "da". Međutim, sam početak njihovog bračnog života obeležila je… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu..." Pevaču presela prva bračna noć: Zbog ovog se sve izjalovilo "Zaspao sam"
Telegraf 21.05.2026
Poznati pevač Stevan Anđelković godinama gradi uspešnu karijeru na estradi i uživa u skladnom braku sa Natašom. Par se venčao daleke 2018. godine nakon što su decenijsku ljubav krunisali brakom. Stevan ne govori u javnosti mnogo o svom privatnom životu… »
Vesti dana »
SZO: Evropu očekuju još smrtonosnije nedelje zbog vrućina, manje od polovine zemalja spremno
Radio 021 pre 22 minutajoš 31 povezana
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Beta pre 27 minutajoš 21 povezana
Svetsko prvenstvo uživo: Zašto fudbaleri prave rupe na kopačkama? Belgijanci prozivaju Trampa kako stignu
Nova pre 2 minutajoš 103 povezane
Đoković danas oko 17 časova igra protiv Ože-Alijasima u četvrtfinalu Vimbldona
RTV pre 3 satajoš 31 povezana
Teška saobraćajna nesreća u Batajnici: Sudar autobusa i dva automobila, jedna osoba u teškom stnaju
NIN pre 3 satajoš 20 povezanih