Povezane vesti
"Krenuo sam da joj skidam haljinu": Naš pevač prošao kroz agoniju prve bračne noći, izneo šok detalje
Mondo pre 22 sata
Pevač Stevan Anđelković i njegova izabranica Nataša važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a njihova ljubavna priča traje još od 2018. godine kada su izgovorili sudbonosno "da". Međutim, sam početak njihovog bračnog života obeležila je… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu..." Pevaču presela prva bračna noć: Zbog ovog se sve izjalovilo "Zaspao sam"
Telegraf pre 1 dan
Poznati pevač Stevan Anđelković godinama gradi uspešnu karijeru na estradi i uživa u skladnom braku sa Natašom. Par se venčao daleke 2018. godine nakon što su decenijsku ljubav krunisali brakom. Stevan ne govori u javnosti mnogo o svom privatnom životu… »
Vesti dana »
Policija "blokirala" deo Senjaka: U toku je prestres restorana u kojem je upucan Aleksandar Nešović
Euronews pre 10 minutajoš 70 povezanih
Potvrđen uzrok stravične eksplozije u Mađarskoj! Objavljen novi snimak tragedije u MOL-ovoj fabrici u kojoj je jedan radnik smrtno stradao (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 43 povezane
Real ili Valensija? Najbolji igrač Olimpijakosa otkrio koga želi u finalu Evrolige!
Večernje novosti pre 5 minutajoš 64 povezane