Повезане вести
"Није касно да имам децу" Певач (55) харао сценом деведесетих, сад оголио душу! Искрено проговорио о трагедији, потомству и…
Курир пре 12 сати
Био је звезда деведесетих, а данас Др Игги има 55 година и сматра да и даље није касно да оснује породицу. Он је овог пута говорио о тешком периоду живота, колегама и о потомству, али и о пороцима. Др Игги истиче да је врло… »
"Није касно да имам децу" Наш певач (55) не одустаје од потомства: "Иако имам доста година, здрав сам" (видео)
Блиц пре 13 сати
Др Игги (55) био је звезда деведесетих, а сада је пред нашим камерама говорио о повратку на естраду, тешком периоду, колегама и потомству. Он је рекао да му је жао што није основао породицу, али сматра да и даље није касно. Др… »
Вести дана »
(Фото) Велика експлозија у фабрици МОЛ Облак црног дима изнад објекта у Мађарској, надлећу хеликоптери, има мртвих
Блиц пре 25 минутајош 25 повезаних
Временска прогноза за петак 22. мај 2026: Данас променљиво облачно са кишом, температура до 26
Бета пре 31 минутајош 27 повезаних
Хапшење у Бору, Београду и Злоту због злоупотребе положаја: сумња се да су ухапшени учествовали у малверзацијама у организацији догађаја
Блиц пре 21 минутајош 24 повезане
Црногорска полиција трага за особом која је бацила сузавац на концрту Рики Мартија
Инсајдер пре 1 сатјош 17 повезаних
Хитна помоћ: Шест саобраћајних незгода у Београду, мушкарац теже повређен на ауто-путу
Инсајдер пре 3 сатајош 13 повезаних