Povezane vesti
Tužilaštvu ni posle mesec i po dana nije dostavljen obdukcioni nalaz poginulog radnika na gradilištu novog savskog mosta
Nova 21.05.2026
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu ni mesec i po dana nakon pogibije 38-godišnjeg kineskog radnika na gradilištu novog savskog mosta uprkos urgencijama nije dobilo obdukcioni nalaz, pa je predsitražni postupak i dalje u toku, piše Insajder. "Nakon… »
Slučaj pogibije radnika na gradilištu novog savskog mosta: Tužilaštvu ni posle mesec i po dana nije dostavljen obdukcioni…
Insajder 21.05.2026
Slučaj pogibije 38-godišnjeg radnika na velikom državnom projektu koju vlast naziva “Mali metro” još jednom je otvorio pitanje poštovanja procedura bezbednosti na radu, ali i pokazao zid ćutanja inspekcija i izvođača radova. Upečatljivo je da se… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred ( video)
Politika pre 6 minutajoš 9 povezanih
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana