Povezane vesti

Skinule se poznate sestre: Svima popadale vilice, ne zna se koja je lepša! Toliko liče, ljudi ih stalno mešaju, a evo šta se…

Skinule se poznate sestre: Svima popadale vilice, ne zna se koja je lepša! Toliko liče, ljudi ih stalno mešaju, a evo šta se…

Kurir pre 24 dana
Kristina Bekvalac, modna kreatorka i sestra poznate pevačice Nataše Bekvalac, iznenadila je sve na društvenim mrežama fotografijama koje su privukle ogromnu pažnju. Naime, Kristina se slikala dok je pozirala i na sebi nosila crni kupaći kostim, a… »
"Dokaz da savršenstvo postoji": Poznata Srpkinja se skinula na odmoru i svima popadale vilice: "Čini mi se grmi, čini mi se…

"Dokaz da savršenstvo postoji": Poznata Srpkinja se skinula na odmoru i svima popadale vilice: "Čini mi se grmi, čini mi se…

Blic pre 23 dana
Kristina boravi na luksuznom odmoru sa svojom sestrom Natašom Bekvalac, s kojom često deli trenutke s putovanja. Pre Kristinine objave, i Nataša je podelila fotografiju iz ogledala, a komentari sugerišu da obe izgledaju bolje nego ikad. Modna kreatorka… »

Vesti dana »