Povezane vesti
S krunom: Svi moji bliski i daleki susreti sa egipatskim kraljem Salahom
BBC News pre 11 sati
Danas, posle gotovo devet godina provedenih u Liverpulu, sa skoro 200 postignutih golova, dve pehara prvaka Engleske i jednim Evrope, Egipćanin odlazi iz kluba – u legendu. Stojim na ulazu, preznojavam se, iako je novembar, i strepim - hoće li lampica na… »
Južne vesti pre 14 sati
Reuters Stojim na ulazu, preznojavam se, iako je novembar, i strepim – hoće li lampica na kapiji južne tribine stadiona „Rajko Mitić“ da pozeleni i tako okonča višednevnu agoniju. Kupljena karta preko treće „ruke“ je validna, šal oko vrata uveliko mokar… »
NIN pre 14 sati
Stojim na ulazu, preznojavam se, iako je novembar, i strepim - hoće li lampica na kapiji južne tribine stadiona "Rajko Mitić" da pozeleni i tako okonča višednevnu agoniju. Kupljena karta preko treće "ruke" je validna, šal oko vrata uveliko mokar i… »
Radio 021 pre 14 sati
Danas, posle gotovo devet godina provedenih u Liverpulu, sa skoro 200 postignutih golova, dve pehara prvaka Engleske i jednim Evrope, Egipćanin odlazi iz kluba – u legendu. Reuters Stojim na ulazu, preznojavam se, iako je novembar, i strepim - hoće li… »
Danas pre 14 sati
Stojim na ulazu, preznojavam se, iako je novembar, i strepim – hoće li lampica na kapiji južne tribine stadiona „Rajko Mitić“ da pozeleni i tako okonča višednevnu agoniju. Kupljena karta preko treće „ruke“ je validna, šal oko vrata uveliko mokar i… »
Vesti dana »
Prve fotografije uviđaja u restoranu na Senjaku: Policija ponovo vrši pretres objekta u kom je ubijen Aleksandar Nešović (foto)
Blic pre 1 satjoš 76 povezanih
Eksplozija u postrojenju MOL u Mađarskoj, jedna osoba poginula, sedam povređeno
Forbes pre 5 satijoš 44 povezane