Povezane vesti

„Po 12 sati za 80 evra”: Rada danas vozi besnog džipa i kupila je stan, evo šta je radila pre „Zvezda Granda”

„Po 12 sati za 80 evra”: Rada danas vozi besnog džipa i kupila je stan, evo šta je radila pre „Zvezda Granda”

Telegraf pre 7 sati
Rada Manojlović danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica, a iako je ulaznica za veliku scenu bilo takmičenje "Zvezde Granda", njen muzički početak vezan je za mnogo teže uslove. Pevačica se nedavno prisetila svojih početaka, te je bez dlake na… »
"Radila sam po 18 sati za 80 evra!" Rada Manojlović ogolila dušu o trnovitom putu do uspeha, pevala pod šatorima: "Ako pesma…

"Radila sam po 18 sati za 80 evra!" Rada Manojlović ogolila dušu o trnovitom putu do uspeha, pevala pod šatorima: "Ako pesma…

Blic pre 9 sati
Rada Manojlović je svoju karijeru započela nastupima na svadbenim veseljima pod šatorima, gde je radila po 12 do 18 sati dnevno i skromno zarađivala. Naglašava da je njeno znanje više od 3.000 pesama stečeno zahvaljujući iskustvu sa tih nastupa, a sada… »
"Radila sam po 18 sati za 80 evra": Šok ispovest Rade Manojlović, otkrila šta su joj kolege rekle za pevanje pod šatrom

"Radila sam po 18 sati za 80 evra": Šok ispovest Rade Manojlović, otkrila šta su joj kolege rekle za pevanje pod šatrom

Mondo pre 10 sati
Rada Manojlović danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica. Na estradu je ušla kroz takmičenje "Zvezde Granda", ali i pre nego što je stala na veliku scenu, godinama je nastupala na svadbama pod šatrama. - Radila sam godinama po 12, pa i čak i po 18… »
"Radila sam po 18 sati za 80 evra": Jedna od najuspešnijih zvezda "Granda" je imala težak put do popularnosti

"Radila sam po 18 sati za 80 evra": Jedna od najuspešnijih zvezda "Granda" je imala težak put do popularnosti

Nova pre 11 sati
Rada Manojlović danas je jedna od najpopularnijih pevačica. U estradni svet je ušla 2008. godine kroz takmičenje "Zvezde Granda", a onda hitovima napravila karijeru koja traje skoro 20 godina. Poznato je da je pevačica svoj posao učila na privatnim… »
"Radila sam po 18 sati za 80 evra" Rada Manojlović imala trnovit put do uspeha: Pevala sam pod šatorima! Uporedila se sa Ćanom…

"Radila sam po 18 sati za 80 evra" Rada Manojlović imala trnovit put do uspeha: Pevala sam pod šatorima! Uporedila se sa Ćanom…

Kurir pre 11 sati
Rada Manojlović danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica. Na estradu je ušla kroz takmičenje "Zvezde Granda", ali i pre nego što je stala na veliku scenu, ona je radila kao pevačica. Jednom prilikom se prisetila tog perioda. - Radila sam godinama… »

Vesti dana »