Povezane vesti
Gazda je zakinuo za platu, ona zgrabila nož i opljačkala trafiku: "Samo sam uzela ono što mi je dugovao, nisam bila nasilna..."…
Kurir 22.05.2026
Odluku je doneo Županijski sud u Zadru. Osuđena je na godinu dana zatvora, koju neće služiti ako u roku od četiri godine ne počini novo krivično delo. Pored toga, mora ispuniti posebnu obavezu - da nadoknati vlasniku radnje štetu od 1.353,88 evra u roku… »
Gazda je zakinuo za platu, ona dohvatila nož i opljačkala kiosk: "Samo sam uzela ono što mi pripada"
Mondo 22.05.2026
Odluku je doneo Županijski sud u Zadru. Osuđena je na godinu dana zatvora, koju neće služiti ako u roku od četiri godine ne počini novo krivično delo. Pored toga, mora ispuniti posebnu obavezu - da nadoknati vlasniku radnje štetu od 1.353,88 evra u roku… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTV pre 5 minutajoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 10 minutajoš 1 povezana
Danas prava jesen: Evo gde će biti obilnih padavina, a otkrivamo gde se očekuje i sneg
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Nišlije dočekale studente bicikliste, pristalice SNS-a postavljale svoje štandove na planirane lokacije dočeka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana