Povezane vesti

"U toku razgovori sa ciljem stvaranja šireg fronta": Vladimir Gajić najavljuje koaliciju sa Nestorovićem, Novi DSS nije deo…

"U toku razgovori sa ciljem stvaranja šireg fronta": Vladimir Gajić najavljuje koaliciju sa Nestorovićem, Novi DSS nije deo…

Blic pre 6 sati
Cilj je okupiti veći broj pokreta i udruženja sa sličnim političkim uverenjima, kaže Gajić Razgovori se, prema informacijama, vode i sa novoregistrovanom Radničkom strankom Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da su u toku razgovori sa… »
Narodna stranka i Mi snaga naroda razgovaraju o stvaranju širokog suverenističkog fronta

Narodna stranka i Mi snaga naroda razgovaraju o stvaranju širokog suverenističkog fronta

N1 Info pre 9 sati
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da su u toku razgovori sa strankom Mi snaga naroda Branimira Nestorovića sa ciljem stvaranja šireg fronta u kojem će biti veći broj pokreta i udruženja koji dele slična politička uverenja i predvodiće… »
"Miloš Jovanović smatra da su jedina autentična desnica": Gajić kaže da Narodna sa Nestorovićem hoće da formira širi front…

"Miloš Jovanović smatra da su jedina autentična desnica": Gajić kaže da Narodna sa Nestorovićem hoće da formira širi front…

Insajder pre 8 sati
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da su u toku razgovori sa strankom Mi snaga naroda Branimira Nestorovića sa ciljem stvaranja šireg fronta u kojem će biti veći broj pokreta i udruženja koji dele slična politička uverenja. Vladimir… »

Danas pre 8 sati
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da su u toku razgovori sa strankom Mi snaga naroda Branimira Nestorovića sa ciljem stvaranja šireg fronta u kojem će biti veći broj pokreta i udruženja koji dele slična politička uverenja. „Čuo sam da… »

Vesti dana »