Povezane vesti
Kompanija Imlek – Šampion kvaliteta 93. Novosadskog međunarodnog sajma poljoprivrede
Nedeljnik pre 3 sata
Na ovogodišnjem 93. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, kompanija Imlek nagrađena je najznačajnijim priznanjem koje se dodeljuje na ovoj manifestaciji – velikim šampionskim peharom kvaliteta. Pored toga, svi proizvodi brenda Moja Kravica… »
Proizvodi „Moja Kravica“ nagrađeni velikim šampionskim peharom za kvalitet
BizLife pre 4 sati
Na ovogodišnjem 93. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, kompanija Imlek nagrađena je najznačajnijim priznanjem koje se dodeljuje na ovoj manifestaciji – velikim šampionskim peharom kvaliteta. Pored toga, svi proizvodi brenda Moja Kravica… »
Kompanija Imlek – šampion kvaliteta 93. Novosadskog međunarodnog sajma poljoprivrede. Proizvodi "Moja Kravica" nagrađeni…
Blic pre 6 sati
Kompanija Imlek – šampion kvaliteta 93. Novosadskog međunarodnog sajma poljoprivrede. Proizvodi „Moja Kravica“ nagrađeni…
Dnevnik pre 6 sati
Kompanija Imlek – Šampion kvaliteta 93. novosadskog Međunarodnog sajma poljoprivrede
Nova pre 5 sati
Proizvodi „Moja Kravica“ nagrađeni velikim šampionskim peharom za kvalitet. Na ovogodišnjem 93. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, kompanija Imlek nagrađena je najznačajnijim priznanjem koje se dodeljuje na ovoj manifestaciji – velikim… »
Kompanija Imlek – šampion kvaliteta 93. Novosadskog međunarodnog sajma poljoprivrede
Telegraf pre 6 sati
Proizvodi „ Moja Kravica“ nagrađeni velikim šampionskim peharom za kvalitet Na ovogodišnjem 93. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, kompanija Imlek nagrađena je najznačajnijim priznanjem koje se dodeljuje na ovoj manifestaciji – velikim… »
Kompanija Imlek – šampion kvaliteta 93. Novosadskog međunarodnog sajma poljoprivrede
Mondo pre 8 sati
Novi Sad, 22. maj 2026. – Na ovogodišnjem 93. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, kompanija Imlek nagrađena je najznačajnijim priznanjem koje se dodeljuje na ovoj manifestaciji – velikim šampionskim peharom kvaliteta. Pored toga, svi proizvodi… »
„Zapis Tare“ šampion kvaliteta na Novosadskom sajmu
Užice oglasna tabla pre 9 sati
Na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ostvaren je veliki uspeh mlekare „Spasojević“ iz Bajine Bašte, koja je još jednom potvrdila vrhunski kvalitet svojih proizvoda. Kako ističu iz kompanije, ova manifestacija za njih nikada… »
Vesti dana »
Eksplozija u postrojenju MOL u Mađarskoj, jedna osoba poginula, sedam povređeno
Forbes pre 3 satajoš 42 povezane
U većem delu Srbije do kraja dana mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom
RTV pre 47 minutajoš 43 povezane