Povezane vesti
Pevač iz Granda imao 120 kilograma, pa smršao skoro 50: “Stomak mi je bio ogroman, jedva sam stajao”
Telegraf 22.05.2026
Bivši učesnik popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, pevač Stefan Petrović Kosmajac, napravio je potpunu promenu svog izgleda nakon što je uspeo da smrša neverovatnih 48 kilograma. Odluku da drastično promeni životne navike doneo je prvenstveno… »
Pevač imao 120 kilograma, pa smršao 48 kg i prepolovio se: "Stomak mi je bio ogroman, jedva sam stajao na nogama"
Blic 22.05.2026
Njegova početna težina bila je 120 kilograma, što je izazvalo ozbiljne bolove u leđima i otežano kretanje. Motivaciju za mršavljenje našao je u zdravstvenim razlozima i potrebama pevačke karijere. Bivši učesnik popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde… »
Vesti dana »
Dete ranjeno u napadu! Presretnuti iranski projektili u Kataru, ima povređenih: Sirene odjekivale u Bahreinu, stanovnici dobili hitno upozorenje
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Urbane poplave u Srbiji, sledeće nedelje toplo i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 39 povezanih
"Čestitke Belingemu i sudijama" oglasio se otac Erlinga Halanda nakon ispadanja Norveške sa Mundijala
Večernje novosti pre 16 minutajoš 51 povezana
Kako je lopta reagovala na kosu Hrvata, a nije kod gola Engleske protiv Norveške
BBC News pre 2 satajoš 102 povezane
Đurđević Stamenkovski: Zakon ne suspenduje nijedno pravo, već donosi nove mogućnosti
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih