Povezane vesti

Zvanično – Gvardiola napušta Siti

Zvanično – Gvardiola napušta Siti

Sputnik pre 2 sata
Španski stručnjak Pep Gvardiola saopštio je da napušta mesto trenera Mančester Sitija posle 10 godina i odlazi kao najtrofejniji u istoriji kluba. "Kakvo smo samo vreme proveli zajedno. Ne pitajte me za razloge zbog kojih odlazim. Nema razloga, ali… »
Pep Gvardiola dobija statuu i tribinu na Etihadu!

Pep Gvardiola dobija statuu i tribinu na Etihadu!

Sportske.net pre 5 sati
Pep Gvardiola dobiće statuu ispred stadiona Etihad, dok će severna tribina Mančester sitija biti preimenovana u njegovu čast, saopštio je engleski klub. Gvardiola je potvrdio da će na kraju sezone napustiti klupu Mančester sitija posle deset godina tokom… »
Kakva čast! Tribina i statusa za Pepa Gvardiolu od Mančester sitija

Kakva čast! Tribina i statusa za Pepa Gvardiolu od Mančester sitija

Večernje novosti pre 5 sati
Ovo sigurno nije očekivao Pep Gvardiola. AP Photo/Dave Thompson Naime, Siti je objavio da će odati počast Gvardioli tako što će severnu tribinu stadiona Etihad nazvati po njemu i podići mu statuu. Odluku je katalonskom stručnjaku saopštio predsednik… »
Od Sitija za Pepa - statua i tribina!

Od Sitija za Pepa - statua i tribina!

B92 pre 7 sati
Mančester siti objavio je da će se udarna tribina na "Etihadu" od naredne utakmice, poslednje za Pepa Gvardiolu u klubu, poneti ime po španskom treneru. I ne samo to - klub mu je izradio statuu koja će biti postavljena pred stadionom "Etihad", na platou… »
Gvardiola i zvanično odlazi iz Mančester sitija

Serbian News Media pre 8 sati
Španski trener Pep Gvardiola potvrdio je danas da odlazi iz Mančester sitija na kraju sezone, posle deset godina provedenih u tom klubu. „Ne pitajte me za razloge zbog kojih odlazim. Nema razloga, ali duboko u sebi znam da je došlo vreme. Ništa nije… »
Gvardiola potvrdio da napušta Siti: 'Ništa nije večno, osim sećanja i ljubavi'

Gvardiola potvrdio da napušta Siti: 'Ništa nije večno, osim sećanja i ljubavi'

BBC News pre 9 sati
Dok se Mančester siti priprema za odlazak Pepa Gvardiole, urednik BBC Sporta Fil Meknalti analizira koliko je Španac promenio fudbal. Engleski Mančester Siti je potvrdio da će menadžeru Pep Gvardiola utakmica u nedelju protiv Aston Vile biti poslednja… »
Gvardiola potvrdio da napušta Siti: ‘Ništa nije večno, osim sećanja i ljubavi’

Danas pre 9 sati
Engleski Mančester Siti je potvrdio da će menadžeru Pep Gvardiola utakmica u nedelju protiv Aston Vile biti poslednja na klupi tog fudbalskog klub. „Ne pitajte me za razloge odlaska. Nema razloga, ali duboko u sebi znam da je došlo moje vreme. „Ništa… »
Gvardiola napušta Mančester siti posle deset godina

Gvardiola napušta Mančester siti posle deset godina

RTS pre 9 sati
Mančester siti je potvrdio da Pep Gvardiola napušta klub na kraju sezone, čime se završava desetogodišnja era u kojoj je španski stručnjak osvojio 20 trofeja. Gvardiola će preuzeti ulogu globalnog ambasadora u Siti fudbalskoj grupi. Mančester siti je i… »
Pep odlazi! Da postoji večno… Hvala što ste verovali, voleli me

Pep odlazi! Da postoji večno… Hvala što ste verovali, voleli me

Sport klub pre 9 sati
Pričalo se cele sezone... Najavljeno je pre nekoliko dana, a u petak je Mančester siti i zvanično objavio - Pep Gvardiola napustiće klub nakon utakmice poslednjeg kola u Premijer ligi. Deset sezona i 20 trofeja! I sada je zaista kraj. „Videli smo stvari… »
Jedan Mančester zadržava trenera, drugi će tražiti novog: Gvardiola nakon 10 godina napušta „građane“, Kariku poverenje…

Jedan Mančester zadržava trenera, drugi će tražiti novog: Gvardiola nakon 10 godina napušta „građane“, Kariku poverenje…

Dnevnik pre 9 sati
Španski stručnjak Pep Gvardiola saopštio je da napušta mesto trenera Mančester Sitija posle 10 godina i odlazi kao najtrofejniji u istoriji kluba. – Kakvo smo samo vreme proveli zajedno. Ne pitajte me za razloge zbog kojih odlazim. Nema razloga, ali… »
Kraj jedne ere: Gvardiola zvanično odlazi iz Mančester sitija

Kraj jedne ere: Gvardiola zvanično odlazi iz Mančester sitija

Danas pre 8 sati
Španski trener Pep Gvardiola potvrdio je danas da odlazi iz Mančester sitija na kraju sezone, posle deset godina provedenih u tom klubu. – Ne pitajte me za razloge zbog kojih odlazim. Nema razloga, ali duboko u sebi znam da je došlo vreme. Ništa nije… »

Radio sto plus pre 9 sati
“Ne pitajte me za razloge zbog kojih odlazim. Nema razloga, ali duboko u sebi znam da je došlo vreme. Ništa nije večno, da jeste, bio bih ovde. Večni će samo biti osećaj, ljudi, sećanja, ljubav koju imam prema mom Mančester sitiju”, rekao je Gvardiola… »

Južne vesti pre 9 sati
Getty Images Gvardioline taktičke inovacije i genijalni potezi ostaviće trag od elitnog do lokalnog fudbala Engleski Mančester Siti je potvrdio da će menadžeru Pep Gvardiola utakmica u nedelju protiv Aston Vile biti poslednja na klupi tog fudbalskog… »
Zvanično: Gvardiola odlazi iz Mančestera posle 10 godina

Zvanično: Gvardiola odlazi iz Mančestera posle 10 godina

Nova pre 9 sati
Španski trener Pep Gvardiola potvrdio je da odlazi iz Mančester sitija na kraju sezone, posle deset godina provedenih u tom klubu. "Ne pitajte me za razloge zbog kojih odlazim. Nema razloga, ali duboko u sebi znam da je došlo vreme. Ništa nije večno, da… »
Zvanično! Pep Gvardiola napustio Mančester siti

Zvanično! Pep Gvardiola napustio Mančester siti

Večernje novosti pre 9 sati
Španski stručnjak Pep Gvardiola saopštio je danas da napušta mesto trenera Mančester Sitija posle 10 godina i odlazi kao najtrofejniji u istoriji kluba. AP Photo/Dave Thompson "Kakvo smo samo vreme proveli zajedno. Ne pitajte me za razloge zbog kojih… »
Gvardiolin dirljiv oproštaj od Sitija: "Bilo je tako j***** zabavno"

Gvardiolin dirljiv oproštaj od Sitija: "Bilo je tako j***** zabavno"

B92 pre 9 sati
Sada je stavrno kraj: Mančester Siti i Pep Gvardiola završili su saradnju posle punih deset godina. Ovo je Pepova poruka, za kraj. Završena je najslavnija era "građana". Viceprvak Premijer lige u petak je objavio da je ono što je danima unazad bilo… »
Kraj bajke i zvanično: Gvardiola se oprostio od Mančestera!

Kraj bajke i zvanično: Gvardiola se oprostio od Mančestera!

Hot sport pre 10 sati
To je sve narode! Pep Gvardiola i zvanično napušta Mančester siti na kraju sezone, čime će biti spuštena zavesa na jednu od najuspešnijih era u istoriji engleskog fudbala. Španski stručnjak je odluku saopštio u video-poruci pred poslednje kolo Premijer… »
Pep Gvardiola definitivno napušta Siti: "Ništa nije večno, jer da jeste, ja bih ostao ovde"

Pep Gvardiola definitivno napušta Siti: "Ništa nije večno, jer da jeste, ja bih ostao ovde"

Mondo pre 9 sati
Sada je i zvanično, Pep Gvardiola napušta Mančester siti. Nakon 10 godina uspešne saradnje, spreman je da preuzme novu ulogu. Na klupi "građana" će ga najverovatnije zameniti trener Čelsija Enco Marseka. Kraj je došao posle deceniju i odvojenih 20… »
Gvardiola napušta Mančester Siti posle decenije

Gvardiola napušta Mančester Siti posle decenije

Politika pre 9 sati
Španski stručnjak navodno već obavestio klub o odluci, kao naslednik se pominje Enco Mareska. Kako su preneli britanski mediji i međunarodne agencije, španski stručnjak Hosep Gvardiola doneo je odluku da napusti funkciju glavnog trenera engleskog kluba… »
Zvanično: Pep Gvardiola se oprostio od Mančester sitija!

Zvanično: Pep Gvardiola se oprostio od Mančester sitija!

Telegraf pre 10 sati
Ono što je najavljeno iz pouzdanih izvora pre nekoliko dana u engleskim medijima, sada je i ozvaničeno - Pep Gvardiola odlučio je da se povuče sa pozicije menadžera Mančester Sitija posle pune decenije na klupi Građana. Mančester siti je sada i ozvaničio… »

Vesti dana »