Povezane vesti
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru: Predstava "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak…
Kurir pre 2 sata
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija "Mira Trailović" 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. "This is my truth, tell me yours" je autorski… »
Pobednica Bitefa dolazi u Beograd: Hrabra i iskrena predstava zasnovana na ličnom iskustvu autorke Jasne Žmak
Blic pre 8 sati
Beogradska publika moći će da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija na 58. Bitefu. Predstava je autorski projekat koji istražuje odnos umetnice prema umetničkom polju, preispitujući autorske pozicije i… »
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru
Nedeljnik pre 8 sati
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Jasna Žmak, dobitnica Gran prija 58. Bitefa - ponovo u Bitef teatru
N1 Info pre 9 sati
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Vesti dana »
Potrebno je usaglasiti još par uslova! Oglasio se Mol, evo šta kažu o nastavku pregovora za NIS
Blic pre 14 minutajoš 29 povezanih
(Foto/video) Nastavak istrage u slučaju ubistva Nešovića: Otpečaćen restoran na Senjaku, prisutne jake policijske snage
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 76 povezanih
Rok za dogovor o NIS-u ističe danas: Mogući scenariji - prodaja, sankcije ili najgori ishod
Radio 021 pre 3 satajoš 29 povezanih
Nove cene goriva na pumpama: Pogledajte aktuelna poskupljenja! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 7 satijoš 40 povezanih
Eksplodirao kompresor u fabrici MOL u Mađarskoj, jedna osoba poginula više teško povređenih
RTV pre 7 satijoš 44 povezane