Povezane vesti
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru: Predstava "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak…
Kurir 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija "Mira Trailović" 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. "This is my truth, tell me yours" je autorski… »
Pobednica Bitefa dolazi u Beograd: Hrabra i iskrena predstava zasnovana na ličnom iskustvu autorke Jasne Žmak
Blic 22.05.2026
Beogradska publika moći će da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija na 58. Bitefu. Predstava je autorski projekat koji istražuje odnos umetnice prema umetničkom polju, preispitujući autorske pozicije i… »
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru
Nedeljnik 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Jasna Žmak, dobitnica Gran prija 58. Bitefa - ponovo u Bitef teatru
N1 Info 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Vesti dana »
Od danas nova veća primanja: Dobili su 6.000 dinara, a sada ih čeka još 65.000, evo i koga
NIN pre 2 satajoš 37 povezanih
"Čuo sam vrisak i video pilota u lovi krvi, a onda je avion krenuo u strmoglavi pad"! Svedočenje putnika iz aviona za Tel Aviv: Deca su vrištala da ne žele da umru
Blic pre 35 minutajoš 42 povezane
Čutanjem građani i studenti podsetili da još nema odgovornih za pad nadstrešnice
Prokuplje press pre 1 satjoš 10 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 2. oktobar: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih