Povezane vesti
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru: Predstava "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak…
Kurir 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija "Mira Trailović" 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. "This is my truth, tell me yours" je autorski… »
Pobednica Bitefa dolazi u Beograd: Hrabra i iskrena predstava zasnovana na ličnom iskustvu autorke Jasne Žmak
Blic 22.05.2026
Beogradska publika moći će da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija na 58. Bitefu. Predstava je autorski projekat koji istražuje odnos umetnice prema umetničkom polju, preispitujući autorske pozicije i… »
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru
Nedeljnik 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Jasna Žmak, dobitnica Gran prija 58. Bitefa - ponovo u Bitef teatru
N1 Info 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Vesti dana »
Mesi posle drame sa Zelenortskim ostrvima: Znali smo da će biti težak meč
Politika pre 17 minutajoš 61 povezana
Uhapšen S. S. iz Bogatića zbog pretećih poruka u Beogradu
Serbian News Media pre 56 minutajoš 17 povezanih
Tramp uzdrmao govorom na Dan nezavisnosti: Hvalisanje i upozorenje na komunizam obeležili 250. godišnjicu
Mondo pre 51 minutajoš 16 povezanih
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 12 minutajoš 14 povezanih