Povezane vesti
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru: Predstava "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak…
Kurir pre 22 dana
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija "Mira Trailović" 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. "This is my truth, tell me yours" je autorski… »
Pobednica Bitefa dolazi u Beograd: Hrabra i iskrena predstava zasnovana na ličnom iskustvu autorke Jasne Žmak
Blic pre 22 dana
Beogradska publika moći će da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija na 58. Bitefu. Predstava je autorski projekat koji istražuje odnos umetnice prema umetničkom polju, preispitujući autorske pozicije i… »
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru
Nedeljnik pre 22 dana
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Jasna Žmak, dobitnica Gran prija 58. Bitefa - ponovo u Bitef teatru
N1 Info pre 22 dana
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Vesti dana »
Nervozno čekanje na sporazum SAD i Irana se nastavlja usred krhkog primirja
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 53 povezane
Strahovit napad na Rusiju, ima mrtvih: Ljudi se sunčali, a onda je odjeknula eksplozija (video)
Mondo pre 43 minutajoš 24 povezane
ZVANIČNO - Domeniko Mesina napustio FSS, ostavio "istorijski rezultat"
Sportske.net pre 58 minutajoš 24 povezane
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena od selekcije Brazila
Politika pre 49 minutajoš 26 povezanih