Povezane vesti
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru: Predstava "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak…
Kurir 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu "this is my truth, tell me yours" hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija "Mira Trailović" 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. "This is my truth, tell me yours" je autorski… »
Pobednica Bitefa dolazi u Beograd: Hrabra i iskrena predstava zasnovana na ličnom iskustvu autorke Jasne Žmak
Blic 22.05.2026
Beogradska publika moći će da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija na 58. Bitefu. Predstava je autorski projekat koji istražuje odnos umetnice prema umetničkom polju, preispitujući autorske pozicije i… »
Dobitnica Gran prija 58. Bitefa ponovo u Bitef teatru
Nedeljnik 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Jasna Žmak, dobitnica Gran prija 58. Bitefa - ponovo u Bitef teatru
N1 Info 22.05.2026
Beogradska publika imaće priliku da pogleda predstavu „this is my truth, tell me yours” hrvatske autorke Jasne Žmak, dobitnicu Gran prija „Mira Trailović” 58. Bitefa, u subotu, 31. maja u Bitef teatru. „this is my truth, tell me yours” je autorski… »
Vesti dana »
Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva i plasirala se u osminu finala SP
Radio 021 pre 26 minutajoš 20 povezanih
Svetski šampion drhtao pred Zelenortskim Ostrvima - Argentina posle drame i produžetaka prošla dalje
RTS pre 31 minutajoš 12 povezanih
Ovo ste propustili noćas na SP: Mesi gledao sat i samo čekao kraj, Zelenortska Ostrva mu napravila pakao
Mondo pre 2 satajoš 13 povezanih