Povezane vesti

Trampov naslednik se ženi na Havajima, otac otkrio zašto neće doći: "Ne odgovara mi tajming, tu su Iran i druge stvari"

Trampov naslednik se ženi na Havajima, otac otkrio zašto neće doći: "Ne odgovara mi tajming, tu su Iran i druge stvari"

Blic pre 4 sati
Venčanje će biti mala, intimna ceremonija na privatnom ostrvu, sa manje od 50 gostiju, među kojima su samo najbliža porodica i prijatelji para Par i njihovi izvori ističu da je odluka o ograničenju gostiju motivisana željom za privatnošću i manjim… »
CNN: Venčanje Trampa Juniora ovog vikenda na Bahamima bez prisustva predsednika SAD

CNN: Venčanje Trampa Juniora ovog vikenda na Bahamima bez prisustva predsednika SAD

Euronews pre 7 sati
Venčanje sina američkog predsednika, Donalda Trampa Juniora, biće održano ovog vikenda na Bahamima, bez prisustva njegovog oca, predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, izjavili su danas neimenovani izvori. Najstariji sin predsednika SAD… »
Tramp neće ići na sinovljevo venčanje? "Trenutno se bavim Iranom"

Tramp neće ići na sinovljevo venčanje? "Trenutno se bavim Iranom"

B92 pre 8 sati
Venčanje sina američkog predsednika, Donalda Trampa Mlađeg, biće održano ovog vikenda na Bahamima, bez prisustva njegovog oca, predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, izjavili su danas neimenovani izvori. Najstariji sin predsednika SAD… »
Tramp Mlađi će se oženiti na Bahamima ovog vikenda bez prisustva predsednika SAD

Tramp Mlađi će se oženiti na Bahamima ovog vikenda bez prisustva predsednika SAD

Politika pre 8 sati
„Voleo bih da dođem. To će biti mala privatna ceremonija i pokušaću da stignem”, rekao je Tramp novinarima. Venčanje sina američkog predsednika, Donalda Trampa Mlađeg, održaće se ovog vikenda na Bahamima, bez prisustva njegovog oca, predsednika SAD… »
"Ne odgovara mi tajming, tu su Iran i druge stvari", Tramp ne dolazi sinu na venčanje

"Ne odgovara mi tajming, tu su Iran i druge stvari", Tramp ne dolazi sinu na venčanje

Večernje novosti pre 8 sati
VENČANjE sina američkog predsednika, Donalda Trampa Juniora, biće održano ovog vikenda na Bahamima, bez prisustva njegovog oca, predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, izjavili su danas neimenovani izvori. Foto: Tanjug/AP Photo/Mark… »
Donald Tramp ne zna da li će doći sinu na svadbu: „Tajming je katastrofalan“

Donald Tramp ne zna da li će doći sinu na svadbu: „Tajming je katastrofalan“

Nova pre 12 sati
Donald Tramp priznao je da možda neće prisustvovati venčanju svog najstarijeg sina Donalda Trampa Mlađeg, koje bi, prema pisanju američkih medija, trebalo da bude održano tokom vikenda povodom Dana sećanja u Bahamima. Govoreći novinarima u Ovalnom… »
Za vikend se ženi Donald Tramp Mlađi: „Jedna osoba koja se ne očekuje na ovom događaju je sam predsednik“ (VIDEO)

Za vikend se ženi Donald Tramp Mlađi: „Jedna osoba koja se ne očekuje na ovom događaju je sam predsednik“ (VIDEO)

Danas pre 13 sati
Najstariji sin američkog predsednika, Donald Tramp mlađi, venčaće se sa Betinom Andreson iz Palm Biča ovog vikenda na malom ostrvu na Bahamima, rekla su za CNN dva izvora upoznata sa planovima. Jedna osoba koja se ne očekuje na ovom intimnom događaju je… »

Vesti dana »